Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ex Terug Winnen. Hoe Doe Je Dat?

Het is niet zo gemakkelijk om je ex terug te winnen, maar het is gelukkig ook niet onmogelijk. In dit artikel geef ik je een aantal tips die het jou veel gemakkelijker maken om je ex weer terug te winnen.

Uit de tips die ik je geef, kun je ideeën opdoen om je ex weer voor je te winnen. Deze tips kun je toepassen op jouw eigen persoonlijke situatie en op die manier je ex terug krijgen.

Even geen contact

Stop tijdelijk elke vorm van contact met je ex. Stuur hem of haar dus geen e-mails, whatappjes of sms’jes. Als je continu contact zoekt met je ex zet je hem of haar onder druk. Dit kan heel bedreigend overkomen. Het zal leiden tot een grotere afstand tussen jullie.

Stop dus meteen met het zoeken van contact. Door dit te doen zorg je er eigenlijk voor dat dat je ex weer terug wilt naar jou. Door afstand van je ex te nemen, raakt hij of zij namelijk weer nieuwsgierig naar je.

Focus je op jezelf

Ook al heb je nu last van liefdesverdriet en voel je je verloren zonder je ex, toch is het heel belangrijk dat je doorgaat. Gebruik deze periode om je even op jezelf te focussen. Zorg ervoor dat je jezelf goed blijft verzorgen. Eet gezond, trek een leuke outfit aan en ga naar de kapper.

Ook al kost het nu wat meer moeite om jezelf te verzorgen, toch is het heel belangrijk om dit wel te doen. Je ziet er dan aantrekkelijker uit en hierdoor ga je ook weer beter in je vel zitten. Zo kun je al snel weer genieten van je leven. Je bent dan positiever en dat is iets dat je ex ook zal opmerken. Hij of zij krijgt dan weer meer interesse in je.

Positief denken

Laat je niet uit het veld slaan door jullie liefdesbreuk. Laat aan andere mensen, en vooral aan je ex, zien dat jij een stabiele en sterke persoon bent. Dit kun je doen door te gaan met je dagelijkse leven. Neem een positieve houding aan en focus je vooral op je werk, je hobby’s en je sociale leven. Als je ex ziet dat je sterk genoeg bent om je leven weer op te pakken dan maakt je dit alleen maar aantrekkelijker.

Door positief te blijven wordt het voor jou veel gemakkelijker om door te gaan met je leven. Het wordt dan veel gemakkelijker om je ex weer voor je te winnen.

Praat niet over je ex

Deze relatiebreuk gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Je voelt je verlaten, alleen en bent kwaad. Ook al ben je nog zo kwaad op je ex, toch is het verstandig om niet negatief over hem of haar te praten tegen anderen. Dit kan weer voor problemen zorgen als je weer terug bij je ex bent. Je loopt dan het risico om hem of haar nog een keer te verliezen.

Gedraag je volwassen

Als je na je breuk nog wat zaken moet afhandelen met je ex dan is het een advies om hier niet te moeilijk over te doen. Stel jezelf volwassen op en regel het zakelijke gedeelte. Probeer dit los te zien van het emotionele stuk. Door het zakelijke deel snel te regelen, kun je sneller tijd maken om de breuk te verwerken.

Wil je een duidelijker antwoord op de vraag hoe je je ex kunt terugwinnen? Dan raad ik je aan om het boek de Ex Terug Methode eens te lezen. Dit boek staat boordevol handige tips. Doe hier je inspiratie op en pas de tips toe op je eigen situatie. Je zult dan snel merken dat je ex terugkrijgen mogelijk wordt.

Categorie: Ex Terug