Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Wil Ex Terug, Maar Hij/Zij Heeft Een Nieuw Partner

Wil ex terug, maar hij/zij heeft een nieuwe partner. Dat is natuurlijk moeilijk. Waarschijnlijk baal je hier vreselijk van en vind je het verschrikkelijk.

Het is hard om erachter te komen dat je ex nu gelukkig is met een ander. Eigenlijk zou je nu niets liever willen dan dat er zo snel mogelijk een einde komt aan die relatie.Wist je dat het mogelijk is om hier een einde aan te maken? Je kunt hier invloed op uitoefenen.

In dit artikel maak ik je duidelijk wat je het beste kunt doen als je ex een ander heeft. Je komt te weten op welke manier je hier het beste mee om kunt gaan en wat je kunt doen om je ex weer voor je te winnen.

Denk nu even aan jezelf

Focus je de komende weken vooral op jezelf. Het zal even lastig zijn, omdat je ex nog in je hoofd zit, maar probeer het toch maar. Denk niet steeds aan de vriend of vriendin van je ex. Vraag jezelf ook niet af waarom je ex nu voor hem of haar heeft gekozen. Dit is namelijk verspilde energie.

Wees de komende tijd dus even egoïstisch en denk vooral aan jezelf. Je kunt in deze periode proberen om jezelf wat te veranderen en te verbeteren. Kies ervoor om jezelf te verbeteren en ontwikkelen. Hierdoor krijg je weer meer zelfvertrouwen en dit is alleen maar goed voor de toekomst.

Werk aan jezelf

Je verbetert jezelf door te werken aan je eigen capaciteiten. Dit hoeven geen grote veranderingen te zijn. Je kunt al beginnen door wat meer te sporten, je oude hobby’s weer op te pakken, gezonder te gaan eten en te werken aan je carrière.

Als je jezelf verbetert dan zal je al snel merken dat je veel lekkerder in je vel zit. Je voelt je weer stabiel en krijgt weer meer zelfvertrouwen. Je bent dan veel sneller over je liefdesverdriet heen.

Richt je niet op je ex

Probeer niet bezig te zijn met je ex en zijn of haar nieuwe partner. Kijk ook niet op zijn of haar Facebook-pagina, want dit is alleen maar pijnlijk.

Het kan ook zijn dat je nu zo ontzettend kwaad bent dat je je ex terug wilt pakken. Ik adviseer je om dit toch maar niet te doen. Stuur je ex of zijn of haar nieuwe partner geen berichten. Hiermee krijg je je ex natuurlijk niet terug. Je komt dan erg labiel en onvolwassen over en je ex krijgt alleen maar een afkeer van je.

Wanneer het je lukt om het op deze wijze aan te pakken, dan wordt het mogelijk om weer snel gelukkig te worden. Dit kan natuurlijk met een nieuwe partner zijn, maar het kan ook dat je je ex weer terug krijgt.

Als je zeker weet dat je je ex terug wilt dan zijn er tal van tactieken die je kunt toepassen. In het boek de Ex Terug Methode staan deze tactieken uitgebreid beschreven. Pas ze toe op jouw situatie en maak het mogelijk dat je ex jou weer terug wilt.

Categorie: Ex Terug