Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Krijg Je Ex Terug En Wordt Samen Weer Gelukkig

Heb je de woorden ‘krijg je ex terug’ ingetikt in Google en ben je zo bij dit artikel uitgekomen? Dan raad ik je aan om dit artikel eens even goed door te lezen. Hierin geef ik je tips om je ex weer voor je te winnen en samen weer gelukkig te worden.

Je wilt je ex natuurlijk niet zomaar terug. Dit wil je, omdat je nog gevoelens hebt voor hem of haar. Je mist je ex en bent tot het besef gekomen dat het leven met hem of haar veel leuker is.

Voordat je actie gaat ondernemen om je ex terug te nemen, raad ik je aan om jezelf toch eerst even goed af te vragen waarom je je ex nu terug wilt.

Maak het voor jezelf duidelijk en zet op papier waarom je je ex wel terug wilt en waarom niet. Ga dus na of het wel zo verstandig is om je ex weer terug te nemen. Vraag jezelf af of je hier echt gelukkiger van wordt.

Als je dit weet en het is duidelijk voor je dat je je ex terug wilt, dan wordt het tijd om actie te ondernemen.

Niet altijd een oplossing

Het is niet altijd een oplossing om terug naar je ex te gaan, ook al denk je nu waarschijnlijk van wel.

Als je relatie net voorbij is, dan heb je de neiging om deze te idealiseren. Je denkt alleen maar aan de leuke momenten en vergeet alle tegenslagen. Je wilt nu weer terug naar je vroegere relatie met je ex. Dit is echter niet altijd mogelijk. Je zult de huidige situatie dus moeten accepteren. Alleen dan kun je weer verder met je leven en aan je toekomst denken. Als je de huidige situatie accepteert dan wordt het ook veel gemakkelijker om weer een relatie te starten met je ex.

Contact tijdelijk verbreken

Als je weer een relatie wilt met je ex, is het verstandig om het contact met hem of haar even tijdelijk te verbreken. Door dit te doen, wordt het mogelijk om afstand te nemen van de situatie. Je kunt de breuk dan veel makkelijker accepteren. Richt je een aantal weken even alleen op jezelf. Het wordt dan eenvoudiger om afstand van je ex te nemen.

Richt je op de leuke dingen

Het is even moeilijk, maar probeer je toch te richten op de leuke dingen in je leven. Ga stappen met je vrienden of vriendinnen, feest en flirt erop los, omring jezelf alleen maar met leuke mensen die om je geven, ga sporten, koop een paar nieuwe outfits en ga naar de kapper. Je haalt hier veel kracht uit. Door veel leuke dingen te doen en je op jezelf te richten, ben je niet steeds met je ex bezig. Je geeft je zelfvertrouwen dan een enorme boost en voelt je al snel weer gelukkig.

Dit zal je ex natuurlijk ook opmerken en het laat hem of haar niet koud. Dit kun je in je voordeel gebruiken. Het is dan mogelijk om je ex weer verliefd op je te laten worden en de aantrekkingskracht tussen jullie weer te vergroten. Als je dit lukt, dan wordt het mogelijk om weer een relatie met je ex op te bouwen.

Categorie: Ex Terug