Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Win Je Ex Terug Zonder Hierbij Fouten Te Maken

Hoe win je je ex terug? Vraag je jezelf dit af? Dan wordt je dat wat duidelijker in dit artikel. Hierin vertel ik je meer over de stappen die je kunt ondernemen om je ex terug te winnen. Ook wordt het je dan duidelijk wat je juist wel en wat je juist niet moet doen.

De meeste mannen en vrouwen die hun ex graag terug willen, maken cruciale fouten. Dit is zonde, want deze fouten zijn heel gemakkelijk te voorkomen. Zorg er dus zelf voor dat je het op de juiste manier aanpakt als je weer terug wilt naar je ex.

In dit artikel geef ik je uitleg over de fouten die je kunt vermijden. De tips die ik je geef kun je heel eenvoudig toepassen op je eigen situatie. Door dit te doen, wordt het ook voor jou mogelijk om je ex weer voor je te winnen.

Fout 1: Contact blijven zoeken met je ex

De meeste mensen die hun ex terug willen, maken de fout door continu contact te zoeken. Ze sturen hun ex de hele dag door sms’jes of mailtjes. Dit komt heel claimerig en wanhopig over op je ex. Je schrikt hem of haar dan alleen maar af en het wordt dan haast onmogelijk om weer een relatie op te bouwen. Stop hier dus gelijk mee. Het werkt beter als je even helemaal geen contact zoekt met je ex. Bel of sms je ex dus niet.

Fout 2: Je emotioneel opstellen

Het komt erg onaantrekkelijk over op je ex als je je emoties steeds toont. Loop dus niet zielig te doen en huil niet in het bijzijn van hem of haar. Wordt ook niet boos op je ex.

Als je je emoties toont dan stel je jezelf niet volwassen op. Je komt dan labiel over en dit zal je ex niet echt aantrekkelijk vinden. Hij of zij heeft dan veel minder interesse in je.

Probeer je emoties dus uit te schakelen en reageer beheerst en kalm als je je ex toevallig tegenkomt. Je komt dan over als een sterke persoon. Dit zal je ex alleen maar aantrekkelijk vinden. Hij of zij krijgt dan weer meer interesse in je.

Fout 3: Je ex overtuigen

Veel mensen proberen na een relatiebreuk hun ex te overtuigen. Dit werkt echt niet. Je krijgt je ex niet terug door hem of haar te overtuigen dat jullie een perfecte match zijn. Dit werkt niet, omdat je ex toch echt wel wat voor jou moet voelen.

Fout 4: Blijven proberen

Onderneem je steeds pogingen om je ex terug te krijgen, maar werkt het echt niet? Dan doe je toch iets fout. Stop hier dus gelijk mee. Aangezien jouw methode niet werkt, zal je een andere methode toe moeten passen om je ex terug te krijgen.

Een manier om je ex wel voor je te winnen, is door je even te richten op jezelf. Werk aan jezelf en ontplooi je. Dit werkt het beste als je even geen contact zoekt met je ex.

Focus je vooral op jezelf in de periode dat jullie geen contact hebben. Ga sporten, werk harder, pak je oude hobby’s weer op, eet gezonder en koop nieuwe outfits. Pas kleine veranderingen toe in je leven. Je zult al snel merken dat je je veel positiever voelt. Je krijgt weer meer zelfvertrouwen en straalt weer. Dit zal je ex ook zien en het zal hem of haar niet koud laten.

Je ex ziet dan dat jij een andere, zelfverzekerdere en sterkere persoon bent dan voor jullie breuk. Hij of zij krijgt dan weer meer interesse in je. Het wordt voor jou dan een stuk eenvoudiger om je ex weer voor je te winnen en weer een relatie met elkaar te starten.

Er zijn dus methodes die wel goed werken om je ex terug te krijgen. Je komt nog veel meer te weten over deze methodes door het boek de Ex Terug Methode te lezen. Door dit boek te lezen, kom je te weten op welke manieren het mogelijk wordt om je ex weer terug te krijgen.

Categorie: Ex Terug