Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ex Terug Methode Review & Ervaringen – Edwin Edinga

‘’Ach, laat het toch zitten. Jullie zijn niet voor niets uit elkaar gegaan.’’ ‘’Het leven is nou eenmaal geen sprookje.’’ ‘’Ja, zeg, wat denk jij nou eigenlijk? Dat hij straks weer opeens voor je neus staat met een blos bloemen?’’ Verwoed schud jij je hoofd. Gek wordt je van al die nee-schudders. Jij gelooft nog steeds heilig in jullie liefde, en je weet zeker dat jullie ooit weer bij elkaar zullen komen.

Maar dat betekent niet dat je het lot niet een handje hoeft te helpen. Je kunt een vriend inschakelen om als ware Cupido aan de slag te gaan… of je schaft het e-book ‘Ex Terug Methode’ van Edwin Edinga aan. Deze zou je gegarandeerd weer in de armen van je ex moeten drijven. Maar is dat wel echt zo?

‘Ex Terug Methode’ in een notendop

Zoals de titel al aankondigt, belooft het boek je een plan te leveren waarmee je je ex terug kunt krijgen. Sterker nog, volgens de ondertitel beweert het boek zelfs ‘’de ultieme bewezen methode om snel en simpel je ex terug te krijgen’’ te zijn. Voor iedereen met een gebroken hart, maar een rotsvast vertrouwen dat hij/zij zijn/haar ex kan terugwinnen, zou dit dus het ideale boek moeten zijn.

Over de auteur: Edwin Edinga

Maar voordat we kunnen oordelen over de inhoud van het boek, is het ook belangrijk om te weten wie de man achter de methode eigenlijk is. Heeft hij wel de juiste achtergrond om bruikbare en geloofwaardige tips te kunnen leveren over het terugveroveren van je ex-geliefde?

Auteur Edwin Edinga is praktiserend sociaalpsycholoog. Naar eigen zeggen is hij altijd al erg geïnteresseerd geweest in liefde en relaties. Zijn passie vond hij vervolgens in het helpen van mensen om hun ex terug te krijgen. Hiermee kon hij zijn kennis en interesse verenigen in één missie: mensen gelukkig maken door hen te helpen verenigen met hun ex-geliefdes.

Na jaren ontwikkelen en verbeteren, is vanuit die missie het huidige e-book ‘Ex Terug Methode’ ontstaan. Al zijn ervaringen en kennis heeft Edwin Edinga samengevoegd in zijn boek. ‘’Het lijkt bijna wel alsof iedereen dezelfde fouten maakt. Daarom weet ik nu heel goed hoe je die fouten moet oplossen – of voorkomen in de toekomst’’, aldus Edwin Edinga in de inleiding van zijn boek.

Wat je precies zult leren in de ‘Ex Terug Methode’

Maar alleen zeggen dat je zult leren hoe je je ex terugkrijgt, is nogal kort door de bocht. Want de vraag rest nog steeds: hoe ga je precies aan de slag; welke soort stappen zal je moeten ondernemen om je doel te verwezenlijken?

Edwin belooft je eerst uit te zullen leggen wat de meest gemaakte fouten zijn die mensen maken nadat hun relatie verbroken is. Hierna geeft hij je een uitgebreid 7-stappenplan om je ex terug te krijgen. Hierin zal je onder meer leren:

 • Wat gaat er in het hoofd om van je ex?
 • Hoe kan je het beste een ‘eerste’ indruk maken?
 • Wat zijn de échte redenen dat jouw relatie stukliep?
 • Wat zijn de grove fouten die veel te veel mensen maken?
 • Hoe kan je je ex terugkrijgen door aan jezelf te werken?
 • Op welke manier blijft jouw ex voortaan bij je?

Samen vormen zij ‘’de oplossing die je ex doet smeken om je terug te krijgen’’ volgens de website van het e-book – je leert op welke knoppen je moet drukken om je ex-partner weer voor je te winnen.

Hoe is de ‘Ex Terug Methode’ opgebouwd?

Het e-book begint met een duidelijke waarschuwing: houd jezelf niet voor de gek als je stiekem al weet dat je ex terugkrijgen niet genoeg is om jou beter te laten voelen. Wanneer jouw depressie en liefdesverdriet te lang of heftig aanhoudt, raadt Edwin je aan om contact op te nemen met een psycholoog. Maar ook wanneer jij denkt dat je er baat bij hebt om met een ander te praten, spoort hij dit aan.

De tips in dit boek gezamenlijk met de één op één hulp van een psycholoog kunnen ervoor zorgen dat je snel weer de oude bent.

Na Edwins waarschuwing en raad, noemt hij nog een aantal veelgemaakte fouten die mensen maken na het stukgaan van hun relatie. Voorbeelden: ‘’Ga niet je ex stalken!’’; ‘’Word niet boos!’’; ‘’Stop met smeken!’’. Nuttige tips waarmee jij mogelijk wakker wordt geschud – nee, die methodes die jij tot nu toe hebt gebruikt waren niet en zullen nooit succesvol zijn, want…

Hierna gaat het boek eindelijk over op hetgeen het allemaal om draait: hóé krijg je toch je ex terug? In de kern van het boek, bestaande uit de volgende 7 stappen, geeft Edwin erg uitgebreid antwoord op deze vraag.

 1. Accepteer de situatie: aanvaardt hoe de zaken er op dit moment voor staan;
 2. Begrijp de man-vrouw dynamiek: leer inzien dat je ex de situatie misschien niet op dezelfde manier ziet als jij;
 3. De reden van jullie breuk: waarom zijn jullie nou écht uit elkaar gegaan?
 4. Je leven oppakken & 30 dagen rust: hoe bouw je je leven weer op nu je ex en jij uit elkaar zijn?
 5. Subtiel contact zoeken: hoe benader je je ex weer na die tijd zonder hem/haar?
 6. Jouw ex weer verleiden: je moet weer opnieuw beginnen – hoe versier je je ex (opnieuw)?
 7. Verliefdheid terugbrengen: hoe ga je van versieren naar verliefdheid?

Hierna sluit Edwin zijn boek af met een aantal vragen waarmee jij voor jezelf kunt kijken of je echt iets geleerd heb (‘’Welke nieuwe inzichten heb je gekregen over een succesvolle relatie?’’) en of je ze een volgende keer werkelijk gaat toepassen – als een soort kleine reality check. Tot slot geeft hij nog enkele boekentips voor de geïnteresseerde lezer.

Een voorproefje

Wanneer Edwin je belooft jou stapje voor stapje te helpen op weg om je ex terug te krijgen, bedoelt hij werkelijk stapje voor stapje. Hij begint bij jouw eigen genezingsproces – accepteer het, rouw om je verlies, wees hard voor jezelf. Daarna bouwt hij op naar het leren om even zonder je ex te zijn, en weer verder naar een nieuwe relatie met eenzelfde partner, inclusief opnieuw verliefd worden.

Hieronder vindt je een voorproefje van een van zijn tips uit stap 1 (Accepteer de situatie), uit het stukje onder Beginnen met accepteren: met je emoties omgaan.

Het is niet erg om emotioneel te zijn

Ik wil je ten eerste op het hart drukken dat het niet erg is om emotioneel te zijn. Break-ups zijn erg heftige periodes in je leven. Je bent heel lang samen met iemand geweest, en die persoon is er bij wijze van spreken niet meer. Natuurlijk is dat heel pijnlijk.

Sterker nog, emotioneel zijn is juist goed! Dat laat zien dat je echt om je geeft en verliefd was. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je echt van je ex houdt, als je hem of haar terug probeert te winnen.

Waarschijnlijk voel je een of meerdere van deze emoties als het net uit is:

 • Verdriet
 • Woede
 • Angst
 • Wanhoop
 • Eenzaamheid
 • Radeloosheid

Dat is heel normaal, maak je daar dus geen zorgen over. Pas wanneer je gedurende een lange tijd erg emotioneel bent, begint het een probleem te worden.

Daarom moet je dus leren zo snel mogelijk je emoties een plekje te geven.

Extra bonussen

Wanneer je de ‘Ex Terug Methode’ koopt, krijg je naast het e-book ook nog eens vijf extra bonussen. Deze bieden je extra handvaten voor wanneer jij je ex graag terug wilt krijgen; het zijn goede aanvullingen op Edwins ‘Ex Terug Methode’. Ze zijn alle vijf een stuk specifieker:

 • 12 Lastige Ex Terug Situaties | Vol met specifieke instructies bij 12 lastige situaties om je ex terug te winnen.
 • Je Ex Terug Via Tekstberichten | Kom erachter wat de beste tips zijn om tekstberichten met je ex uit te wisselen en leer precies wat je moet zeggen.
 • 7 Veel Voorkomende Relatieproblemen | De veel voorkomende relatieproblemen en hun oplossingen op een rijtje.
 • Hoe Houd Je Je Relatie Spannend | Achterhaal hoe je ervoor zorgt dat je relatie nooit meer in de sleur raakt.
 • Geheime Sekstips | Leer wat de beste tips zijn om je partner het ultieme genot in de slaapkamer te geven.

Ervaringen van andere lezers

Op de website van het e-book zijn een aantal reviews te vinden. Een greep hieruit:

‘’Oh mijn god!! Je technieken werken zo goed! Ik heb net met hem gebeld en ondanks dat ik graag wou zeggen dat ik hem miste en dat ik bij hem wou zijn, heb ik dat niet gezegd en me rust gehouden, ik zei dat dat het het beste is om tijd voor ons zelf te nemen door tijd te besteden met familie en vrienden en dat we het misschien later weer konden proberen. Dit zei ik allemaal met een rustige toon.

Ik had een tijd lang geen contact met mijn man hierdoor, en nu schrijft hij al e-mails naar me, sms’jes, belletjes en dat allemaal. Hij zegt dat een fout was en dat we weer bij elkaar moeten komen en dat hij me erg MIST! Hoe dan ook, ik vier me verjaardag binnenkort, blijf naar de sportschool gaan, doe aan yoga, en werk aan mezelf zodat als we weer terug bij elkaar zijn dat hij dezelfde positieve gevoelens voor me heeft. Bedankt Edwin! Je hebt me leven veranderd.’’

– Lily (45)

‘’Ik wilde je laten weten dat je advies zo rationeel en accuraat is… In zo’n verschrikkelijke en moeilijke tijd is het geruststellend om te weten hoe je je moet gedragen en de wensen te respecteren van iemand anders (een breuk). Veel mensen realiseren zich niet hoe dat is, maar met geduld en door jou adviezen… ben ik nu weer terug bij de liefde van mijn leven. We waren 4 jaar bij elkaar en zijn uit elkaar gegaan voor slechts 2,5 maand en nu zijn we terug bij elkaar. Ik deed wat je me vertelde en dat het de enige manier was en het werkte. Als het ware liefde is en voorbestemd is, kan je advies onmogelijk niet werken. Bedankt voor de begeleiding. Je bent een goede kerel!’’

– Rob (37)

Ervaringen van andere websites

Aan andere lezer reviews ontbreekt het echter ieder spoor, en omdat de reviews op de site van het e-book zelf uiteraard overwegend positief zijn, vindt je hieronder nog enkele reviews van andere websites:

‘’Het ebook Ex Terug Methode bevat een aantal goede psychologische tips om de interesse van jouw ex in jou weer te wekken. Aangezien geen enkel persoon van ons team op dit moment te maken heeft met een ex die hij of zij ook echt terug wil, hebben we de tips die beschreven staan in dit ebook zelf niet in de praktijk uitgeprobeerd. We kunnen ons echter wel vinden in de redenatie en verklaringen achter de tips en kunnen ons best indenken dat ze in veel gevallen succesvol blijken te zijn. Onder het motto van “niet geschoten, altijd mis!” kunnen we dit ebook vel aanraden. Als het uiteindelijk toch niet lukt kun je in ieder geval je geluk proberen met de bonussen die bij dit product zitten of de andere versierproducten die door J&O geadviseerd worden. En dan hebben we het niet over Kerstversiering.. Of zullen we zeggen Paasversiering?’’

– www.ppreviews.nl

‘’Het ebook ‘Ex Terug Methode’ bevat veel nuttige theorie en interessante informatie. Je zult na het lezen ervan niet alleen een grote kans hebben om je ex terug te winnen, ook zul je meer inzicht krijgen in man-vrouw relaties in het algemeen. Bij het ebook ontvang je niet alleen de twee bonus ebooks ‘Geheime Sekstips’ en ‘Versier Geheimen’, ook ontvang je levenslange updates. Wanneer Edinga op nieuwe bevindingen stuit zal jij dus de eerste zijn die het te weten komt! Het ebook kost slechts €39,95 en kan na besteling direct gedownload worden.

Wacht dus niet langer, aangezien het heroveren van je ex niet iets is waar je jaren mee kunt wachten. Neem dus snel actie en bestudeer grondig het ebook van Edinga voordat het te laat is en je ex al iemand anders heeft gevonden!’’

– www.ervaringenloket.nl

Conclusie: is de ‘Ex Terug Methode’ het kopen waard?

Voor iedereen die overweegt om zijn/haar ex terug voor zich terug te winnen, biedt de ‘Ex Terug Methode’ van Edwin Edinga een overzichtelijk stap-voor-stap plan om naar zijn/haar doel toe te werken. Maar ook voor degenen die na een flinke heartbreak willen leren hoe ze hun relatiebreuk een plaatsje moeten geven en weer verder moeten, kan het boek bruikbare tips leveren.

Daarbij moet wel gezegd worden dat je hoogstwaarschijnlijk geen 100% garantie zult hebben dat je je ex terug kunt krijgen. Soms is de liefde gewoon echt op, en kan je dit feit maar beter accepteren, voordat je een heel leven aan andere, mooiere en betere liefde misloopt, omdat je je ex maar niet los kunt laten. Je moet dus wel van jezelf een gezonde, realistische kijk bezitten.

De lezer reviews lijken daarbij vrij lovend, maar doordat deze in erg gebrekkige mate aanwezig zijn andere sites dan die van het e-book zelf, kan hier geen eerlijk oordeel uit getrokken worden. Toch ziet het er, gekeken naar de reviews van de andere sites, naar uit dat het boek wel degelijk een heel handig stappenplan zal leveren voor de romantici die niets liever willen dan hun ex terugkrijgen.

Waar kan ik het e-book aanschaffen?

Op de site van het e-book vindt je onderaan de pagina een knop die leidt naar een betaalpagina. Betalen kan via iDeal, Bancontact/Mister Cash en PayPal. De kosten voor het e-book bedragen €39,97 en de bonussen krijg je er gratis bij. Bovendien geldt er een 100% niet-goed-geld-terug-garantie, mocht het boek toch niet naar wens zijn.

Categorie: Algemeen