Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Hoe Krijg Ik Me Ex Terug?

Hoe krijg ik me ex terug? Is dat iets dat je jezelf continu afvraagt? Dan geef ik je in dit artikel een wat duidelijker antwoord op deze vraag. Het is echter niet helemaal mogelijk je hier een pasklaar antwoord op te geven. Dit komt, omdat elke relatie weer anders is.

Ook al is elke relatie weer anders, toch zijn veel relaties op een aantal punten gelijk. In dit artikel geef ik je een duidelijk antwoord op de vraag “Hoe krijg ik me ex terug?”Je komt er dan al snel achter dat dit niet onmogelijk is.

Las een rustperiode in

De eerste dagen en weken na jullie liefdesbreuk is het belangrijk dat je afstand van je ex neemt. In deze rustperiode hebben jij en je ex de tijd om emoties op een rijtje te zetten. Pas na een aantal weken, als jullie allebei weer wat rustiger zijn, kan je je ex weer benaderen.

Accepteer de tijdelijke breuk

Het is niet voor niets misgelopen tussen jou en je ex. Accepteer de tijdelijke breuk dus even en zoek geen contact met je ex. Gebruik deze periode van geen contact vooral om even tot rust te komen en focus je vooral op jezelf.

Kijk ook kritisch naar jezelf

Als je het goed wilt maken met je ex, dan is het noodzakelijk dat je eerst even goed naar jezelf kijkt. Je hebt zelf ook een bijdrage aan jullie breuk geleverd. Het is niet alleen de schuld van je ex dat het is misgelopen tussen jullie. Door kritisch naar jezelf te kijken, wordt het je duidelijk wat je zelf kunt doen om jullie relatie weer op de rails te krijgen.

Analyseer jullie relatie

Als je graag terug wilt naar je ex dan is het belangrijk dat je jullie relatie even onder de loep neemt. Ga terug naar het begin en ga na waar en wanneer het fout ging tussen jullie. Je komt er dan achter welke fouten jullie hebben gemaakt. Door van een afstandje naar jullie relatie te kijken, kom je snel te weten welke fouten jullie hebben gemaakt. Je weet dan ook wat je kunt doen om deze fouten in de toekomst te voorkomen.

Blijf jezelf vragen stellen als “Waarom kregen jullie ruzie? “, “Wat ging er precies aan vooraf?” en “Speelde dit probleem al veel langer? “. Uiteindelijk kom je er dan achter wat de echte oorzaak van jullie breuk was. Maak het voor jezelf duidelijk hoe jullie laatste weken verliepen en welk aandeel jij en je ex hierin hebt geleverd. Het word je dan veel sneller duidelijk waar de problemen liggen. Als je dit weet dan kun je ook heel goed een oplossing voor deze problemen vinden.

Benader je ex weer

Heb je na een aantal weken je emoties weer wat onder controle? Dan kan je weer rustig aan contact zoeken met je ex. Je kunt dan weer toenadering bij hem of haar zoeken. Stuur je ex een sms’je of bel hem of haar. Als je ex positief op jouw toenaderingspoging reageert, dan kan je ervoor kiezen om stappen te ondernemen om je ex weer voor je te winnen.

Wil je nog een duidelijker antwoord op de vraag “Hoe krijg ik me ex terug?” dan raad ik je aan om de Ex Terug Methode eens uit te proberen. In dit boek word je een uitgebreide uitleg gegeven over het terugwinnen van je ex.

Categorie: Ex Terug