Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Je Ex Terugkrijgen En Weer Verliefd Worden

Je ex terugkrijgen is niet iets dat je meteen lukt. Als jullie relatie voorbij is en je wilt je ex terugkrijgen dan heeft dit tijd nodig. Realiseer je dat het tijd nodig heeft en dat hier een proces aan vooraf gaat. Het kan dan ook enkele weken of maanden duren voordat je je ex weer voor je wint.

Het terugkrijgen van je ex begint net als de start van een nieuwe relatie. In het begin verloopt een nieuwe relatie rustig. Na een paar dates wordt de band tussen jullie steeds hechter. De meeste stelletjes zoenen eerst met elkaar en hebben pas na een paar dates seks met elkaar.

Als je je ex terug wilt krijgen, is het een tip om het ook op deze manier aan te pakken. Zie het dus als het begin van een nieuwe relatie. Als je het op deze manier doet dan bouw je de spanning tussen jullie op. Jullie kunnen dan weer een band opbouwen en misschien worden jullie zelfs weer verliefd op elkaar.

Kijk terug op jullie relatie

Het is natuurlijk zomaar misgelopen tussen jou en je ex. Waarschijnlijk zat dit er al een tijdje aan te komen. Het was niet meer leuk tussen jullie en daarom is er een einde aan jullie relatie gekomen.

Als je er na de breuk achter bent gekomen dat je je ex terug wilt dan is het zinvol om eerst eens na te gaan om welke reden jullie relatie voorbij is. Je weet dan waar het probleem ligt en wat de oplossing hier voor is. Het wordt dan mogelijk om naar deze oplossing toe te werken.

Kijk naar je eigen gedrag

Hadden jullie veel ruzie? Dan was jullie relatie waarschijnlijk passioneel. Als jullie relatie is stukgelopen vanwege ruzie, dan is dit vaak wel oplosbaar. Als je de problemen tussen jullie wilt oplossen dan is het belangrijk dat je ook even goed kijkt naar je eigen gedrag. Je hebt zelf ook een aandeel in de breuk. Je kunt je gedrag veranderen en verbeteren. Werk eraan dat je zelf wat rustiger blijft. Door hier wat aan te doen, wordt het mogelijk dat je ex weer interesse in je krijgt en verliefd op je wordt.

Neem even afstand

De meeste mannen en vrouwen die hun ex terug willen, zoeken direct weer contact. Hiermee maken ze een cruciale fout. Ze gaan dan niet na waarom de relatie is mislukt. Ze weten dus niet op welke manier ze de problemen tussen hun moeten oplossen. Hierdoor vervallen ze weer in dezelfde patronen.

Als je relatie op de klippen is gelopen dan is het dus belangrijk dat je eerst even een tijdje afstand neemt van je ex. Gebruik deze periode van geen contact om tot rust te komen. Denk dan goed na over jullie relatie en probeer te achterhalen waar het is fout gegaan tussen jullie.

Ben je er na een aantal weken achter gekomen dat je je ex terug wilt? Zoek dan rustig weer contact met hem of haar. Probeer een afspraakje te maken om eens bij te praten met elkaar. Pak het hierbij rustig aan en zie de afspraak als een eerste date. Laat je ex dus niet gelijk merken dat je hem of haar terug wilt.

Wacht eerst even af hoe jullie eerste afspraak verloopt. Als je ex openstaat voor een tweede date, dan kun je rustig weer wat meer toenadering zoeken. Door het op een rustige manier aan te pakken wordt het mogelijk om je ex terug te krijgen en weer verliefd te worden.

Categorie: Ex Terug