Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Zinvolle Tips Tegen Liefdesverdriet

Is je relatie op de klippen gelopen en heb je nu vreselijk veel last van liefdesverdriet? Dan kunnen deze tips tegen liefdesverdriet je helpen om je verdriet gemakkelijker te verwerken.

Natuurlijk wil je je graag weer beter voelen. Je wilt van dat vervelende gevoel af. Als je niet goed weet hoe je van je liefdesverdriet af komt, dan heb je veel aan de tips tegen liefdesverdriet in dit artikel. Deze tips geven je een duwtje in de goede richting. Door ze toe te passen, zal je al snel merken dat je weer lekkerder in je vel zit.

Als je last hebt van liefdesverdriet dan wordt het erg moeilijk om verder te gaan met je dagelijkse bezigheden. Je mist je ex, voelt je eenzaam en leeg. Het liefdesverdriet belemmert je eigenlijk om door te gaan met je normale, dagelijkse bezigheden.

Na een relatiebreuk is het dus best even lastig om je leven weer op te pakken. Je hebt even tijd nodig om de breuk te verwerken. Eigenlijk kun je na een liefdesbreuk uit drie opties kiezen:

  • Je gaat snel op zoek naar een nieuwe liefde
  • Je blijft voorlopig single
  • Je gaat weer terug naar je ex

Snel op zoek gaan naar een nieuwe liefde

Veel mannen en vrouwen vinden het vreselijk om alleen te zijn. Nadat hun vorige relatie is verbroken, willen ze zo snel mogelijk weer een nieuwe relatie. Misschien geldt dit ook voor jou en wil je ook weer gelijk een nieuwe liefde. Je bent dan niet alleen en hebt weer een relatie. Dit lijkt misschien je probleem op te lossen. Je kunt je dan immers richten op je nieuwe vriend of vriendin en hoeft niet te denken aan je ex. Toch werkt dit niet. Door snel weer een nieuwe relatie aan te gaan, vlucht je eigenlijk voor je gevoelens.

Spring dus niet steeds van de ene in de andere relatie, maar doe het rustig aan. Geef jezelf even wat tijd en rust om je relatiebreuk een plekje te geven. Door dit te doen, kom je erachter wat je nu echt wilt. Het kan zelfs zo zijn dat je je dan beseft dat je weer terug wilt naar je ex.

Voorlopig single blijven

Het is helemaal geen ramp om single te zijn. Soms kan het zelfs best even goed zijn om een paar maanden geen relatie te hebben. Als je even single bent dan heb je meer tijd om jezelf te ontplooien. Je ontdekt ook hoe het is om weer alleen te zijn. Je kunt je dan volledig op jezelf focussen.

In de periode dat je single bent, kun je de relatiebreuk ook goed verwerken. Je kunt dan alles op een rijtje zetten. Als je weer wat stabieler bent kun je een keuze maken. Zo is het een optie om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde, maar je kunt er ook voor kiezen om je ex weer terug te krijgen.

Terug gaan naar je ex

Weet je zeker dat je je ex terug wilt? Dan zal je pogingen moeten ondernemen om hem of haar weer voor je te winnen.

Wacht wel een paar weken met het opnemen van contact. Zoek dus niet gelijk contact als het een paar dagen over is tussen jullie. Zo geef je je ex en jezelf geen rust om na te denken. Las dus een rustperiode in van een paar weken. Je kunt er dan achter komen wat je wilt en je houdt alle opties dan nog open. Na een paar weken kun je weer langzaamaan contact zoeken met je ex. Wacht af hoe hij of zij op jouw toenaderingspoging reageert en neem dan een beslissing.

Categorie: Liefdesverdriet