Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Drie Doeltreffende Tips Om Je Ex Terug Te Krijgen

Is je relatie op de klippen gelopen en wil je je ex weer terug? Dan denk je nu vast dat dit onmogelijk is. Niets is echter minder waar, want het is wel mogelijk om je ex nog voor je te winnen. Hoe je dat kunt doen lees je in dit artikel.

Ik geef je hier een aantal tips om je ex terug te krijgen. Deze tips helpen je wat op weg om je ex weer terug te krijgen. Door de tips op jouw manier in te zetten wordt het voor jou ook mogelijk om je ex weer voor je te winnen.

Door niets te doen, bereik je niets. Als je je ex graag terug wilt dan moet je in ieder geval niet te lang wachten met het ondernemen van stappen. Ga dus aan slag met de tips die ik je geef en ontdek als snel dat het echt wel mogelijk is om je ex terug te krijgen.

Tip 1: Leer jezelf kennen en ontwikkel zelfvertrouwen

Iemand met zelfvertrouwen is een stuk aantrekkelijker dan een persoon die onzeker is. Werk dus aan jezelf en ontwikkel meer zelfvertrouwen. Zelfverzekerde mensen zijn vaak een stuk aantrekkelijker en interessanter. Door je zelfvertrouwen wat op te vijzelen zal je ex alleen maar weer meer interesse in je krijgen.

Je kunt je zelfvertrouwen op verschillende manieren een boost geven. Vaak helpt het om aan je lichaam te werken. Ga dus lekker sporten. Je wordt dan slanker en gespierder en dit zal je ex alleen maar aantrekkelijk vinden. Onderneem ook meer activiteiten met je vrienden, breidt je sociale netwerk wat meer uit en pak je oude hobby’s weer op. Door meer activiteiten te ondernemen ben je niet continu met je ex bezig. Je haalt je positieve energie weer uit wat anders. Je zult al snel merken dat je dan weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Tip 2: Zet een streep onder het verleden

Blijf niet te lang in het verleden hangen, hiermee kom je niet verder. Blijf jezelf niet steeds afvragen waarom het is misgegaan tussen jou en je ex. Probeer je vooral te richten op de toekomst en focus je even op jezelf. Verbeter jezelf en probeer te groeien. Als je weer contact hebt met je ex dan zal het hem of haar al snel opvallen dat je jezelf ontwikkeld en groeit als persoon. Je bent dan toch een beetje een andere persoon geworden en je ex zal dan weer meer interesse in jou krijgen.

Tip 3: Je ex jaloers maken

Toen je ex jullie relatie verbrak zag hij of zij waarschijnlijk niet meer hoe aantrekkelijk je bent. Er was dus weinig aantrekkingskracht tussen jullie. Hier kan je zelf heel veel aan doen. Je kunt je echt laten zien dat je wel aantrekkelijk bent. Zorg er in ieder geval voor dat je er altijd geweldig uitziet als je hem of haar weer tegenkomt. Je ex zal dan al snel gaan inzien wat hij of zij heeft laten lopen. Je ex zal weer naar je gaan verlangen en neemt dan weer snel contact met je op.

Als je ervan overtuigd bent dat je ex weer interesse in je heeft, dan kun je je ex een zetje geven door hem of haar een beetje jaloers te maken. Je moet dit wel op een subtiele manier doen. Anders wordt het gelijk duidelijk dat je hem of haar met opzet jaloers maakt. Dit werkt natuurlijk niet.

Je maakt je ex jaloers door hem of haar te laten zien dat je weer van het leven geniet. Wanneer je weer gelukkig bent dan straal je meer. Je ex zal dit natuurlijk heel aantrekkelijk vinden en wil je weer terug.

Weet je nu nog niet goed welke methode je moet inzetten om je ex terug te krijgen? Lees hier dan meer over in de Ex Terug Methode. In dit boek zijn tal van tactieken verzameld om je ex binnen een korte tijd weer voor je te winnen.

Categorie: Ex Terug