Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Terug Naar Ex. Wil Ik Dat Echt?

Heb je in Google de zoekwoorden ‘Terug naar ex’ ingetikt? Dan ben je hierdoor waarschijnlijk bij dit artikel terecht gekomen. In dit artikel help ik je wat op weg om een antwoord te geven op de vraag hoe je terug naar je ex kunt.

Is je relatie net op de klippen gelopen? Dan is het verstandig om terug te kijken op jullie relatie. Je ex heeft jullie relatie natuurlijk niet zomaar verbroken en het is zinvol om even na te gaan wat de reden hiervan is.

Als je nog wat voor je ex voelt dan wil je natuurlijk graag weer een relatie met hem of haar. Wanneer je echt terug naar je ex wilt, dan raad ik je aan om je emoties even uit te schakelen. Zet ze even in de ijskast en laat je verstand het werk doen.

Dit zal best even moeilijk zijn, maar door dit te doen kun je goed inschatten of het mogelijk is om terug te gaan naar je ex. Je komt dan te weten of je dit nu echt wel wilt of dat je gewoon graag een relatie wilt.

Terug naar mijn ex. Wil ik dat echt?

Als je graag weer een relatie met je ex wilt, dan is het zinvol om eerst even een periode van rust in te lassen. Neem afstand van je ex. Alleen dan is er een mogelijkheid om de liefde tussen jullie weer te laten opbloeien.

Na een periode van geen contact kun je je ex weer benaderen. Gebruik hierbij je verstand en laat je niet te veel leiden door je gevoel. Laat je ex dus niet merken dat je hem of haar terug wilt. Als je het gevoel hebt dat je ex jouw toenaderingspoging niet echt waardeert, dan werkt het niet om steeds contact te blijven zoeken. De kans om je ex dan weer terug te krijgen wordt nog veel kleiner.

Laat de passie opbloeien

Als je terug naar je ex wilt, dan is het belangrijk dat de passie tussen jullie weer opbloeit. Je moet je ex dus weer verliefd op jou laten worden. Dit doe je door even goed na te gaan wat je ex aantrekkelijk vind aan je. Als je dit weet dan kun je jouw positieve punten inzetten. Je ex zal dan weer inzien hoe aantrekkelijk je bent en de liefde tussen jullie kan weer opbloeien.

Pak het rustig aan

Het is wel verstandig om alles rustig aan te pakken. Alleen dan kan het je lukken om je ex terug te winnen. Bel dus niet onverwachts bij je ex aan, maar bel hem of haar eerst op. Als het telefonisch contact goed verloopt tussen jullie kan je een afspraak kamen voor een ontmoeting.

Als de eerste afspraak een succes was, kunnen jullie natuurlijk weer een tweede afspraak plannen. Blijf tijdens jullie afspraken in ieder geval beheerst en kalm. Door dit te doen, laat je aan je ex zien dat je het alleen ook prima naar je zin hebt. Dit maakt je alleen maar aantrekkelijker voor je ex. Hij of zij zal dan weer nieuwsgierig naar je worden en krijgt weer meer interesse in je. Als dit zo is kunnen jullie weer langzaamaan een nieuwe relatie opbouwen.

Weet je nog niet zo goed hoe je je ex kunt terugwinnen? Dan raad ik je de Ex Terug Methode aan. In dit boek staan tientallen tips beschreven waarmee het mogelijk wordt om jouw ex weer voor je te winnen.

Categorie: Algemeen