Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Terug Bij Mijn Ex. Wil Ik Dat Echt?

Spookt het zinnetje ‘ik wil terug bij mijn ex’ voortdurend door je hoofd? Kan je aan niets ander meer denken dan je ex? Wil je hem of haar echt terug? Dan is nu het moment aangebroken om je ex terug te winnen en actie te ondernemen. Je kunt niet blijven hangen in de fase van liefdesverdriet. Als je niets doet, dan gebeurt er immers ook niets.

Lees hier welke stappen je kunt ondernemen om het zinnetje ‘terug bij mijn ex’ uit je hoofd te bannen. Door deze stappen op de juiste manier uit te voeren, kun jij je ex al snel weer voor je winnen.

Denk goed na

Voordat je echt weer contact zoekt met je ex, is het zinvol om na te gaan of jullie wel zo gelukkig waren samen. Hebben jullie echt fijne tijden gekend? Of hadden jullie vaak ruzie?

Probeer dus eerst te ontdekken of je echt weer een relatie met je ex wil. Het kan namelijk ook zo zijn dat je het gewoon niet fijn vindt om single te zijn en graag een relatie wil.

Wanneer je er echt van overtuigd bent dat je je ex terug wilt dan is het een zaak om dit op een rustige manier aan te pakken. Overlaad je ex niet met berichtjes of cadeautjes, maar pak het rustig en beheerst aan. Als je wanhoopsacties onderneemt dan krijgt je ex alleen maar een afkeer van je. Je ex terugwinnen wordt dan verleden tijd.

Pak je leven op

Pak je leven weer op en blijf geen wekenlang hangen in de eerste fase van je liefdesverdriet. Je kunt wel continu blijven denken ‘ik wil terug bij mijn ex’ , maar hier krijg je je ex niet meer terug. Bovendien word je hier alleen maar lusteloos en depressief van. Probeer je gewone leven dus snel weer op te pakken en zoek geen contact met je ex.

Geef jezelf de tijd

Als je je ex graag terug wilt, dan is het belangrijk dat je je emoties onder controle hebt. Laat je emoties afkoelen en zet je gevoelens goed op een rijtje. Alleen dan kan je op een rustige en beheerste manier met je ex praten.

Je kunt je emoties laten afkoelen door jezelf bezig te houden met andere zaken. Zorg ervoor dat je bent afgeleid. Dit kan je doen door zoveel mogelijk leuke activiteiten te ondernemen. Ga wat vaker sporten, bezoek musea, maak een stedentrip, bezoek je vrienden en familie wat vaker, neem vakantie of focus je op je carrière. Door met andere zaken bezig te zijn denk je minder snel aan je ex.

Bedenk een plan

Als je emoties wat bekoeld zijn, voel je al heel wat beter. Na deze periode van geen contact met je ex, kun je een plan gaan bedenken om je ex weer voor je te winnen.

Het is heel belangrijk dat je het rustig aanpakt en je ex niet gelijk overlaad met sms’jes of appjes. Zoek in het begin af en toe contact en bouw dit langzaam op. Als jullie weer vaker contact hebben, kun je een afspraak met je ex plannen. Tijdens jullie eerste afspraak kom je er al snel achter om je ex jou nog terug wil. Als dit het geval is, dan kunnen jullie weer rustig aan beginnen met een relatie.

Wil je je ex ook graag terugwinnen, maar weet je niet goed hoe je dit moet doen? Dan adviseer ik je de Ex Terug Methode. In dit boek staan diverse manieren om je ex weer terug te krijgen.

Categorie: Ex Terug