Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Terug Bij Je Ex. Lees Hier De Tips Om Je Ex Terug Te Winnen

Wil je terug bij je ex? Dan is dit echt niet onmogelijk. Waarschijnlijk denk je nu van wel, maar er zijn gelukkig nog heel veel manieren om weer terug bij je ex te komen.

In dit artikel geef ik je methodes die je kunt inzetten om weer terug bij je ex te komen en weer een gelukkige relatie te hebben.

Voordat je de methodes gaat inzetten, is het wel zo zinvol om jullie relatie van een afstandje te bekijken. Door dit te doen kom je erachter hoe goed of hoe slecht jullie relatie was. Het kan dan zelfs zo zijn dat je helemaal niet meer terug wilt naar je ex.

Als dit wel het geval is, dan raad ik je aan om de methodes in dit artikel eens goed door te nemen. Wellicht kom je er dan achter wat je moet doen om weer terug bij je ex te komen.

Verbeter jezelf

Blijf niet hangen in je verdriet en blijf ook niet boos. Met dit gedrag krijg je je ex echt niet terug. Het is niet voor niets misgelopen tussen jullie. Dit is niet alleen de schuld van je ex. Vraag jezelf dan ook af welke bijdrage jij aan jullie breuk geleverd hebt. Als je dit weet, dan kun je hier iets aan doen. Zo kun je je gedrag verbeteren. Hiermee maak je jezelf in ieder geval al een stuk aantrekkelijker voor je ex.

Besteedt meer tijd aan jezelf

Besteedt wat meer tijd aan je uiterlijk en trakteer jezelf op nieuwe outfits. Zorg ervoor dat je altijd goed voor de dag komt. Als je je ex dan tegenkomt en hij of zij ziet dat je er zo goed uitziet, dan zal hij of zij alleen maar weer meer naar je gaan verlangen. Je ex zal er dan flink van balen dat hij of zij het heeft uitgemaakt.

Geniet zonder hem of haar

Je maakt nog meer indruk op je ex door hem of haar te laten zien dat jij ook geniet zonder hem of haar. Onderneem veel activiteiten met je vrienden en maak plezier. Je ex zal dan beseffen wat voor een positief persoon jij bent en krijg dan nog meer spijt van zijn of haar beslissing om het uit te maken met jou.

Zoek weer contact

Als je in de eerste fase van je liefdesverdriet geen contact hebt gehad met je ex, dan wordt het na een periode van rust weer tijd om hem of haar te benaderen. Zoek dus weer contact met je ex. Als je ex hier positief op reageert, kan je hem of haar eens mee uit vragen. Maak wel goed duidelijk dat je gewoon als vrienden wat wilt bijpraten en dat je verder niets wilt. Tijdens jullie date wordt het dan nog duidelijker of er nog een kans is voor jullie. Het kan zijn dat je ex er dan achter komt hoeveel hij of zij je mist. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen jullie weer een afspraakje plannen en rustig weer aan een relatie beginnen.

Categorie: Ex Terug