Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Acht Effectieve Terug Bij Je Ex Tips

Heeft je vriend of vriendin je verlaten en heb je nu vreselijk veel last van liefdesverdriet? Dan behoor je tot een grote groep mannen en vrouwen die hier last van heeft.

Liefdesverdriet is een vreselijke emotie. Je voelt je eenzaam, depressief en mist je ex. Misschien heb je last van liefdesverdriet, omdat je ex het heeft uitgemaakt of omdat je dit zelf hebt gedaan en nu spijt hebt van je beslissing.

Als je erachter bent gekomen dat je weer terug wilt naar je ex, dan is dit gelukkig niet onmogelijk. Hier zijn manieren voor. In dit artikel geef ik je een aantal doeltreffende terug bij je ex tips, waarmee het een stuk makkelijker wordt om je ex weer voor je te winnen.

Tip 1: Kijk naar jezelf

Jullie hebben allebei een bijdrage geleverd aan de relatiebreuk. Je hebt hier dus ook een aandeel in. Je kunt je ex niet veranderen, maar jezelf wel. Door goed naar je eigen gedrag te kijken, kom je erachter wat je zelf kunt doen om jullie relatie te verbeteren. Je kunt je gedrag dan veranderen en hierdoor een positieve bijdrage leveren aan jullie nieuwe relatie.

Tip 2: Stel je niet wanhopig op

Bel of sms je ex niet continu. Hierdoor stel je je erg wanhopig op en maak je jezelf alleen maar onaantrekkelijk. Je ex zal dan een afkeer van je krijgen en hiermee wordt de kans om hem of haar weer voor je te winnen natuurlijk alleen maar kleiner. Stel je beheerst en kalm op als je je ex tegen komt. Zo laat je aan je ex zien dat je sterk bent en dat je goed om kunt gaan met de breuk.

Tip 3: Houdt afstand

Na een relatiebreuk kan het helpen om even afstand te nemen van elkaar. Door een maand afstand te nemen van je ex, kun je goed nadenken over jullie relatie en de terugkerende problemen. Je kunt dan in alle rust een oplossing bedenken voor jullie problemen. Ook kun je je emoties dan wat laten afkoelen. Je wordt weer stabieler en sterker. Na een aantal weken van geen contact kun je dan weer rustig toenadering bij je ex zoeken.

Tip 4: Onderneem veel activiteiten

Pak je dagelijkse bezigheden weer op en doe zoveel mogelijk leuke dingen. Je laat je ex dan zien dat je het ook goed naar je zin hebt zonder hem of haar. Je ex zal zich dan ongetwijfeld gaan afvragen waarom hij of zij je eigenlijk verlaten heeft. Waarschijnlijk gaat je ex je dan nog meer missen en krijgt hij of zij enorm veel spijt van de beslissing.

Tip 5: Verzorg jezelf

Zorg ervoor dat je er altijd goed uitziet. Dit is een hele opgave als je liefdesverdriet hebt, maar het is bewezen dat het goed is voor je psyche om je uiterlijk te verzorgen. Ook al voel je je nog zo rot, het helpt wel om je goed te verzorgen. Door je haar in model te brengen en een leuke outfit aan te trekken, zie je er al snel veel aantrekkelijker uit. Dit heeft natuurlijk ook een positieve invloed op je zelfvertrouwen. Als je ex je dan tegenkomt, zal hij of zij naar je terugverlangen. Eigenlijk beseft je ex dan pas wat hij of zij mist en zal je ex er alles aan doen om je terug te krijgen.

Tip 6: Kalm en neutraal reageren

Als je ex weer contact met je zoekt is het zinvol dat je kalm en beheerst reageert. Zet je emoties even in de ijskast en stel je niet vijandig op. Houd je hoofd dus koel. De kans dat je ex dan weer bij je terugkomt is veel groter.

Tip 7: Ga een keer uit met je ex

Als jullie weer geregeld contact hebben dan kan je je ex voorstellen om een keertje uit te gaan. Laat dan wel even merken dat je gewoon als vrienden uit wilt gaan en dat je lol wil maken. Door samen uit te gaan, ontdekt je ex al snel dat jullie een goede match zijn en het samen erg leuk hadden. Hij of zij komt dan misschien tot de conclusie dat het weer mogelijk is om een relatie met je aan te gaan.

Tip 8: Vertel het je ex

Heb je weer contact met je ex? Dan kun je je ex ook gewoon vertellen dat je hem of haar vreselijk mist. Het is misschien even moeilijk om dit te vragen, maar je hebt dan wel gelijk een antwoord. Je weet dan of je ex jou ook mist en waar je aan toe bent. Laat je ex niet gelijk na de breuk weten dat je hem of haar mist. Wacht hier een paar weken mee totdat de emoties weer wat gezakt zijn bij je. Je bent dan weer beheerster en stabieler. Het is dan mogelijk voor je om je ex ter vertellen dat je hem of haar mist.

Als je nog niet zo goed weet hoe je je ex weer voor je kunt winnen, dan is het een tip om de Ex Terug Methode eens uit te proberen. De tips in dit boek geven je inspiratie om een manier te vinden om je ex terug te krijgen en weer gelukkig te worden.

Categorie: Algemeen