Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Terug Bij Ex. Hoe Kom Ik Weer Terug Bij Mijn Ex?

Hoe geweldig zou het zijn als je over een aantal weken kan zeggen ‘Ik ben terug bij mijn ex’? Dit zal je natuurlijk een heerlijk gevoel geven! Jullie zijn dan weer samen en je voelt je weer gelukkig.

Als het over is tussen jou en je ex dan is het heel normaal dat je hem of haar weer terug wilt. Ook al is jullie relatie voorbij, de liefde tussen jullie is natuurlijk niet ineens weg.

Voor veel mensen die een lange relatie hebben gehad, is het erg lastig om afscheid van hun ex te nemen. Als het net over is met je ex, dan is het helemaal niet erg om je de eerste dagen na de breuk ellendig en verdrietig te voelen.

Geef de eerste dagen gewoon toe aan je emoties en laat je onderdompelen in je liefdesverdriet. Laat deze fase echter weer niet te lang duren. Na een aantal dagen zal je toch moeten proberen om je leven weer op te pakken. Het wordt dan tijd om nieuwe plannen voor de toekomst te maken.

Wanneer je de ergste fase van liefdesverdriet hebt doorstaan en er nog steeds van overtuigd bent dat je terug bij je ex wilt, dan is het natuurlijk zinvol om dit ook te proberen.

Het is niet makkelijk om terug bij je ex te komen. Dit is vooral erg lastig als hij of zij jullie relatie heeft beëindigd. Als je het zelf hebt uitgemaakt dan zal het iets makkelijker zijn om weer terug bij je ex te komen.

Als je ex het heeft uitgemaakt zal het dus iets moeilijker worden om hem of haar weer terug te krijgen, maar het is ook niet onmogelijk. Hiervoor kun je diverse methodes toepassen.

Jullie liefde is er nog

Ooit zijn jullie verliefd op elkaar geworden. Echte liefde verdwijnt niet zomaar. Ook bij je ex niet. Als je je ex terug wilt dan kan je dit bereiken door het vuurtje tussen jullie weer aan te wakkeren.

De breuk accepteren

Je ex heeft jullie relatie niet voor niets verbroken. Deze is over, omdat jullie tegen problemen aanliepen. Waarschijnlijk waren dit steeds dezelfde problemen. Accepteer jullie (tijdelijke) breuk dan ook. Je kunt je ex laat weten dat jij ook achter deze keuze staat.

Je blik op de toekomst richten

Als je je ex goed duidelijk maakt dat jij ook achter de beslissing staat dan zal hij of zij nieuwsgierig worden naar de redenen waarom jij de breuk ook een goed idee vindt. Je ex denkt dan dat je bent veranderd. Dit komt natuurlijk erg positief over en hij of zij vindt jou ineens weer een stuk aantrekkelijker. De kans wordt dan groter dat jullie weer bij elkaar komen.

Voorkom teleurstellingen

Het kan natuurlijk ook zijn dat je ex jou niet meer terug wilt. Om teleurstellingen te voorkomen, is het dan ook een advies om je op de toekomst te richten. Focus je niet te veel op het terugkrijgen van je ex, maar richt je op een leven zonder hem of haar. Als het je dan toch niet lukt om je ex terug te krijgen dan weet je wat je moet doen. Je weet dan dat je ook gelukkig kan zijn zonder hem of haar.

Categorie: Ex Terug