Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Scheiden Of Blijven? Win Je Ex Weer Voor Je

Hebben jullie te maken met huwelijksproblemen? Of heeft je partner je net verteld dat hij of zij twijfels heeft over jullie relatie en niet weet of jullie moeten scheiden of blijven? Dan wil jij er vast alles aan doen om een scheiding te voorkomen.

Een scheiding is altijd erg ingrijpend. Het heeft een enorme impact op je leven en je kunt je gefaald voelen. Een scheiding is nog erger als jullie kinderen hebben. Dit kan veel invloed op ze hebben. Scheiden is dus niet alleen zwaar voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Als je graag bij je partner wilt blijven, dan is het belangrijk dat je zelf flink aan het werk gaat. Je moet er eigenlijk voor zorgen dat je partner weer inziet hoe waardevol jullie relatie is en het weer een kans geeft.

Jullie kunnen aan jullie relatie werken op allerlei manieren. Zo kunnen jullie in relatietherapie gaan, maar je kunt ook hulp krijgen van een psycholoog of maatschappelijk werker.

Wanneer jullie aan jullie relatie willen werken dan is het heel belangrijk dat je open bent over je gevoelens en je gedachten.

Blijf stabiel

Als je eenmaal van de schrik bekomen bent dan is het belangrijk om jezelf weer bij elkaar te rapen. Ga verder met je leven en blijf niet hangen in je emoties. Laat je partner dus even met rust en bel hem of haar niet steeds huilend of boos op. Met zulk onvolwassen gedrag stoot je je partner juist meer van je af.

Geef hem of haar de ruimte

Je kunt je partner laten zien dat jullie relatie nog goed is door hem of haar de ruimte te geven. Overtuig je partner dus niet, maar laat hem of haar het zelf ontdekken. Respecteer de twijfels en gevoelens van je partner en geef hem of haar de ruimte om alles even op een rijtje te zetten.

Kijk naar jullie relatie

In de periode dat jullie geen contact hebben, kan jij jullie relatie goed analyseren. Je kunt dan goed nagaan waarom je partner twijfels over jullie heeft. Door te weten waar het fout ging tussen jullie, weet je ook sneller hoe je jullie problemen moet aanpakken. Je weet dan wat je moet doen om jullie relatie te verbeteren.

Stop het contact

Hebben jullie geen kinderen samen? Stop dan even het contact voor een paar weken. Regel desnoods een tijdelijke, andere woonruimte. Door elkaar even niet te zien, hebben jullie allebei de tijd en de ruimte om de emoties op een rijtje te zetten. Je partner kan er dan achter komen of hij of zij echt wil scheiden of toch wil vechten voor jullie relatie. Daarnaast kom je er dan zelf ook achter wat jij nu echt wilt. Als je zeker weet dat jij bij je partner wilt blijven, dan kun je na een rustperiode weer langzaamaan contact met je partner zoeken.

Focus je op jezelf

Focus je even helemaal op jezelf en werk aan jezelf. Ga naar de sportschool, geef je op voor een cursus, zet je meer in op je werk en koop een aantal nieuwe outfits.

Zo laat je je partner zien dat je echt wel beseft dat er iets moest gebeuren en dat je zelf veranderd bent. Je geeft hiermee aan dat jij bereid bent om in te zien dat jullie problemen hebben en dat je eraan werkt. Dit maakt je een stuk aantrekkelijker voor je partner. Je bent dan niet meer dezelfde persoon waar hij of zij over twijfelde. Je partner heeft dan minder snel twijfels over scheiden of blijven. Hij of zij wil dan gewoon bij je blijven.

Weet je zeker dat je je ex terug wil? Dan zijn er tal van manieren om je ex weer voor je te winnen en hem of haar te laten inzien dat een scheiding niet nodig is. Hierover lees je meer in de Ex Terug Methode.