Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Relatieproblemen? 7 Punten Waar je op Moet Letten

Relatieproblemen. In elke stabiele relatie komt het wel voor, een meningsverschil of misschien zelfs een ruzie. Dit duurt meestal niet zo lang en wordt snel weer opgelost. Echter is dit bij sommige mensen niet zomaar opgelost en kan het zelfs leiden tot langdurende conflicten of relatie problemen.

Natuurlijk heeft elke relatie zwakke punten, punten waar jij en je partner niet goed op één lijn zitten, maar er zijn een paar punten die vaker terugkomen. Hiervoor waarschuwen wij, let goed op de volgende punten.

Communicatie
Maak tijd voor elkaar, praat serieus en doe écht alleen dit, mobieltje weg, televisie uit en praat.
Luister naar elkaar, dit is soms erg moeilijk, maar probeer dit. Luister en onderbreek niet.

– Seks
De zin is er niet altijd, maak zin, of begin gewoon. De zin komt meestal pas als het kussen is begonnen. Geniet gewoon lekker van elkaar en denk verder even nergens aan.

Leer elkaar beter kennen, dus ook in bed, verken elkaars lichaam en zoek de leuke plekjes.

– Geld
Wees eerlijk, praat hier ook weer met elkaar over. Is er even minder geld? Geef dit dan eerlijk toe en help elkaar door deze tijden heen.

– Wie doet wat?
In het huishouden moet het niet zo zijn dat een van jullie alles doet en de ander niets. Zo komt er enkel frustratie vrij. Verdeel de taken netjes en help elkaar wanneer nodig.
Let wel op dat jullie elkaar niet voor de voeten lopen, dit zorgt ook voor frustratie.

– Prioriteiten stellen
Zorg dat je partner niet uit de Top-3 gaat. Werk is belangrijk, gezondheid is belangrijk, geld is belangrijk, vrienden zijn belangrijk. Maar wat is er belangrijker? Geld of je partner?

– Conflicten en ruzies
Krop het vooral niet op, praat er met elkaar over, maar geef ook eens toe. Denk niet dat je altijd gelijk hebt, want er komen gewoon momenten dat je het even verkeerd hebt. Dit moet je dan ook gewoon eerlijk toegeven.

– Vertrouwen
Vertrouw volledig, praat altijd eerlijk en denk niet dat het wel goed komt. Jouw partner is er voor jou. Jullie willen samen gelukkig worden, vertrouw elkaar dan ook.

Denk er altijd aan, niemand is perfect, misschien komt hij/zij dichtbij, maar er zullen altijd punten zijn waar jullie het niet met elkaar eens zijn of waar jullie beide een ander perspectief hebben op de situatie.

Denk hierdoor niet dat een ander beter is, je moet gewoon altijd aan je relatie blijven werken. Als het echt niet gaat is het misschien nog een optie om een keer naar een relatie bemiddelaar te gaan, deze kunnen goede hulp bieden. Maar besef wel dat dit de laatste (nood)-oplossing is.

Tot slot is de factor humor erg belangrijk in een relatie, iedereen houdt ervan. Maak grapjes naar elkaar, maar niet ten kosten van elkaar. Humor zal jullie band verbeteren en versterken.

Categorie: Relatieproblemen

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*