Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Hoe Kom Je Over Een Relatiebreuk Heen?

Soms is een relatiebreuk onvermijdelijk. Bij veel stellen zat een relatiebreuk er al een langere tijd aan te komen, maar soms kan het ook zo zijn dat de breuk helemaal onverwachts komt.

In ieder geval is er weinig aan een relatiebreuk te doen zal je toch verder moeten met je leven. Wat er gebeurt is, kun je niet meer veranderen. Wat je wel kunt doen is een blik werpen op de toekomst.

Als je na een relatiebreuk last hebt van liefdesverdriet dan zijn er gelukkig diverse manieren om er snel weer bovenop te komen. In dit artikel vertel ik je op welke manieren jij weer orde kunt scheppen in je leven en snel weer nieuw geluk vindt.

Niet denken aan je ex

Waarschijnlijk zit je ex constant in je hoofd. Je mist je ex heel erg en is het lastig om niet steeds aan hem of haar te denken. Voor de verwerking van je liefdesverdriet is het beter om je te richten andere gedachtes. Doe iets anders, zodra je jezelf erop betrapt dat je aan je ex denkt. Probeer je zoveel mogelijk te richten op activiteiten waar je gelukkig van wordt.

Focus je voorlopig even op jezelf. Je ontdekt dan snel weer wat je wilt en wie je bent. Dit kan je veel steun bieden. Het wordt dan veel gemakkelijker om over je relatiebreuk heen te komen. Je kunt dan makkelijker verder met je leven en je dagelijkse bezigheden.

Verander en verbeter jezelf

Accepteer dat je zwakke punten en verbeter deze. Je wordt dan een sterkere persoon. Jezelf positief veranderen is helemaal niet zo moeilijk. Je hoeft dit niet groots aan te pakken, maar je kunt ook beginnen met kleine, simpele dingen. Zo kan je gezonder gaan eten, meer sporten en je sociale netwerk uitbreiden. Deze kleine veranderingen maken al snel een groot verschil. Je zult merken dat je je veel gelukkiger voelt.

Besteed aandacht aan jezelf

Wil je je weer gelukkiger voelen? Vergeet dan wat je ex over je denkt en besteedt meer tijd aan jezelf. Je zult je dan al snel gelukkiger voelen. Geluk is niet iets dat iemand jou kan geven. Jou ex kan dit dus ook niet doen. Geluk zit van binnen en je zult dit zelf moeten creëren. Dit doe je vooral door tijd aan jezelf te besteden.

Stap voor stap contact zoeken

Als je weer wat rustiger bent en de relatiebreuk wat meer hebt verwerkt, kan het ook zijn dat je erachter komt dat je je ex echt terug wilt. Je voelt je leeg zonder hem of haar.

Als je ervan overtuigd bent dat je je ex terug wilt dan is het zinvol om dit op een beheerste manier aan te pakken. Zoek weer wat contact met je ex, maar doseer dit. Sms of bel hem of haar een keer, maar doe verder niks.Zoek dus niet te vaak contact, want misschien heeft je ex hier helemaal geen zin in. Wacht rustig af of je ex ook contact met je opneemt. Je weet dan al snel of hij of zij het nog een keer wil proberen.

Wil je graag meer weten over het terug winnen van je ex? Dan is het een aanrader om de Ex Terug Methode eens door te lezen. In dit boek staan verschillende tips en technieken die het een stuk gemakkelijker maken om je ex terug te krijgen.