Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Je Relatie Redden. Drie Tips Om Je Relatie Te Redden

Er zijn verschillende manieren om je relatie te redden. Hier ben je op de juiste plek om een manier te vinden die bij je past.

Je relatie redden wil je natuurlijk, omdat je nog van je partner houdt en hem of haar absoluut niet kwijt wilt. Er zijn tal van mogelijkheden om je relatie te redden. Iedere relatie is weer anders. Het is dus niet verstandig om de eerste de beste mogelijkheid aan te grijpen om het weer goed te maken met je partner. Kies liever een manier die bij jullie past.

Je zult dus een goede manier moeten vinden om jullie relatie weer nieuw leven in te blazen. In dit artikel geef ik je drie tips die je kunt toepassen om jullie relatie te redden.

Een goed gesprek

Probeer om eens een spontaan gesprek aan te gaan met je partner. Plan dit gesprek niet, maar begin een keer spontaan over jullie relatie. Een gesprek kan helpen om jullie relatieproblemen uit te praten.

Neem tijdens dit gesprek eens goed jullie relatie door. Probeer samen te achterhalen waar en wanneer jullie problemen begonnen. Je komt er dan achter tegen welke problemen jullie steeds aanlopen. Door dit te weten, kunnen jullie ook doelgericht aan een oplossing werken. Hierdoor kunnen jullie voorkomen dat jullie weer in hetzelfde patroon vervallen. Jullie kunnen dan een nieuwe start maken.

Een gesprek over jullie problemen kan best heftig zijn. Wees hier dus op voorbereid. Er komen waarschijnlijk heftige emoties los en er kunnen ook verwijten vallen.

Begin zelf met veranderen

Niet alleen je partner, maar ook jij veroorzaakt de relatieproblemen. Je maakt zelf ook deel uit van jullie relatie, dus je levert ook een aandeel in de problemen. Als jij je relatie wilt redden dan is het heel belangrijk dat je dit goed beseft.

Een verbetering begint bij jezelf, ook als het om je relatie gaat. Kijk eens goed naar je eigen gedrag. Wellicht valt hier iets in te veranderen. Het kan best zijn dat je gedrag een negatieve invloed heeft op jullie relatie. Door goed naar je gedrag te kijken en dit te veranderen, laat je ook weer aan je partner zien dat jij jullie relatie wilt redden en er voor wilt gaan.

Verbeter jullie seksleven

Een relatie draait natuurlijk niet alleen om elkaars maatje zijn. Jullie seksleven is een belangrijke graadmeter voor jullie relatie. Seks is tegenwoordig erg ondergewaardeerd en heel veel stellen missen dit binnen hun relatie. Als je je relatie wilt redden dan is het belangrijk dat je jullie seksleven een boost geeft. Door weer vaker seks te hebben, komen jullie weer meer tot elkaar. Dit heeft een sterke invloed op jullie relatie. Deze zal hierdoor alleen maar verbeteren. Verras je partner ook een keer of probeer eens iets anders. Hiermee breng je de spanning en passie weer terug in jullie relatie. Als je je relatie wilt redden is het dus belangrijk dat jullie weer meer seks hebben met elkaar.

Plan een uitje samen

Plan wekelijks of maandelijks een dag of avond om iets leuks te doen samen. Ga een avondje uit eten, maak een lange wandeling of ga naar de bioscoop. Eigenlijk maakt het niet uit wat jullie doen, als jullie maar met zijn tweeën zijn en genieten samen. Door samen weer leuke dingen te doen, komen jullie weer tot elkaar. Je kunt dan ook weer eens echt goed met elkaar praten. Tijdens zulke afspraakjes ontdek je weer hoe leuk je je partner vindt en dit kan dus jullie relatie redden.