Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Mijn Ex Terug. Hoe Lukt Me Dit?

Denk je voortdurend ‘Ik wil mijn ex terug’? Dan moet dit zinnetje echt uit je hoofd. Je ex heeft niet voor niets een einde aan jullie relatie gemaakt. Je kunt dus niet zomaar zeggen dat je je ex terug wilt.

De meeste mensen lukt het niet meer om hun ex terug te krijgen. Vaak pakken ze het helemaal verkeerd aan en proberen ze hun ex terug te krijgen op een verkeerde manier. Als je ervan overtuigd bent dat je je ex terug wilt, dan zal je dus op de juiste manier actie moeten ondernemen.

Voordat je echt concrete stappen onderneemt om je ex weer voor je te winnen, is het wel even belangrijk dat je jezelf afvraagt of dit nu echt is wat je wilt. Als je echt zeker weet dat je je ex terug wilt, dan moet je dit stap voor stap aanpakken. Maak hierbij geen fouten en maak het ook niet te snel goed met je ex.

Maak het niet te snel goed

Misschien zijn jullie met ruzie uit elkaar gegaan en denk je nu dat het helpt om het snel weer goed te maken met je ex. Dit werkt echter niet. Hiermee krijg je hem of haar echt niet gelijk terug. Als je een goedmakingspoging onderneemt, dan eindigt het zinnetje ‘Ik wil mijn ex terug’ in een wanhopige kreet.

Het is belangrijk dat je eerst inziet waarom het is fout gegaan tussen jullie. Als je jullie relatie te snel weer wilt oppakken, dan vervallen jullie ook snel weer in het oude patroon. Dit is een patroon waar jullie vorige relatie op is stukgelopen. Het is dus een zaak dat je jullie oude patroon doorbreekt en jullie relatie als een nieuwe relatie ziet. Je zult merken dat deze dan op een veel betere manier verloopt dan jullie vorige relatie.

Periode van rust

Als je je ex terug wilt, dan zal je jezelf en hem of haar even tijd moeten gunnen om tot rust te komen. Neem dus een tijdje afstand van elkaar. In de periode van geen contact kan je je emoties op je in laten werken en alles op een rijtje zetten. Daarna kan je weer rustig contact met je ex zoeken. Door een periode van rust in te schakelen, wordt het veel makkelijker om weer rustig contact te zoeken met je ex. Zo kunnen jullie langzaamaan weer een nieuwe, betere relatie met elkaar beginnen.

Zoek weer contact

Als je niets doet dan krijg je je ex natuurlijk helemaal niet terug. Dit kan je alleen maar lukken als je weer contact met hem of haar zoekt. De makkelijkste en snelste manier om weer in contact te komen met je ex is door hem of haar te bellen. Bel je ex op voor een gezellig, oppervlakkig gesprek. Vraag hoe het met hem of haar gaat, maar laat niet direct merken dat je weer een relatie wilt. Hiermee schrik je je ex alleen maar af. Het is natuurlijk ook een optie om je ex een berichtje te sturen, maar bellen is veel persoonlijker. Je ex moet dan wel met je praten. Aan zijn of haar reactie kun je dan al opmaken of je ex het leuk vindt om jou te spreken.

Bezoek je ex niet gelijk

Ook als jullie weer bellen, is het belangrijk om het rustig aan te doen. Ga dan ook niet gelijk langs bij je ex. Hiermee laat je hem of haar schrikken. Je zet je ex dan voor het blok en dit werkt natuurlijk niet. Het beste is dus om je ex regelmatig te bellen en te sms’en. Als jullie al weer een tijdje contact hebben, kan je eens voorstellen om een keertje gezellig af te spreken om bij te praten. Maak wel duidelijk dat je gewoon als vrienden wilt afspreken. Tijdens jullie afspraakje kom je er dan al snel achter of je ex jou ook terug wilt.

Categorie: Ex Terug