Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Mijn Ex Terug Krijgen Binnen Dertig Dagen

Is je relatie op de klippen gelopen en denk je nu continu “ik wil mijn ex terug krijgen”? Dan is dit gelukkig mogelijk!

In dit artikel maak ik je duidelijk met welke simpele tactiek je jouw ex binnen een korte tijd weer voor je kunt winnen. Deze tactiek kan een grote bijdrage leveren in het terugkrijgen van je ex. Het wordt dan mogelijk om je ex binnen een maand weer voor je te winnen.

Dertig dagen geen contact

Als je jouw ex terug wilt krijgen, dan zal je eerst even een stapje terug moeten doen. Neem afstand van je ex en zorg ervoor dat je dertig dagen geen contact zoekt met hem of haar.

Voordat je de tactiek van dertig dagen geen contact toepast is het zinvol om de situatie kritisch te bekijken. Je hebt dan kans op meer succes. Vraag jezelf af waarom je je ex graag terug wilt en waarom je denkt dat het leven met hem of haar leuker is. Door jezelf vragen te stellen, kom je er al snel achter of je je ex nu echt wel terug wilt. Het kan namelijk ook zo zijn dat je graag een relatie wilt.

Als je voor de volle honderd procent weet dat je weer een relatie met je ex wilt, dan wordt het tijd om de tactiek te gaan uitvoeren.

De tactiek

De ’dertig dagen tactiek’ is heel makkelijk te volgen. Het enige dat je hoeft te doen is een maand lang geen contact zoeken met je ex. Door een maand lang afstand van je ex te nemen, kan je weer tot rust komen en je ex ook. Je kunt je emoties dan wat af laten koelen en de situatie wat luchtiger bekijken. Binnen enkele weken nemen de heftigste emoties af en wordt het veel gemakkelijker om je gevoel van je verstand te scheiden. Je wordt weer wat stabieler en beheerster.

Bij de ’dertig dagen tactiek’ gaat het er dus echt om dat je dertig dagen geen contact hebt met je ex. Op geen enkele wijze. Er geldt wel één uitzondering op deze regel. Je mag wel reageren op contactpogingen van je ex. Stuurt hij of zij je een berichtje? Dan mag je hier natuurlijk wel op reageren. Stuur dan een kort berichtje terug en antwoord niet uitgebreid. Je komt dan mysterieus over en het lijkt net alsof de breuk je niet veel doet. Hierdoor zal je ex meer gaan verlangen naar jouw aandacht. Na die maand kun je langzaam toegeven aan de toenaderingspogingen van je ex en zo kun je ervoor zorgen dat het weer goed komt tussen jullie.

Laat je ex moeite voor je doen

De ’dertig dagen tactiek’ zet je natuurlijk in om je ex weer terug te krijgen. Als de maand om is ben je er nog niet direct. Het is belangrijk dat je dan aan je ex laat zien dat je het ook prima naar je zin hebt alleen. Laat niet gelijk al je liefde aan hem of haar zien, maar neem nog een beetje een afstandelijke houding aan.

Probeer ervoor te zorgen dat je ex jou ervan overtuigd dat een relatie tussen jullie weer mogelijk is. Jij hebt dan de controle en je ex doet moeite voor jou. Het wordt dan veel gemakkelijker om een goede relatie te krijgen.

Het gaat in de liefde natuurlijk om gevoel. De ’dertig dagen tactiek’ geeft je dus niet de zekerheid dat het weer goed komt tussen jou en je ex. Als het je niet goed lukt om je ex terug te krijgen met deze tactiek, dan is het wellicht zinvol om een andere methode in te zetten.

In de Ex Terug Methode staan diverse tactieken beschreven waarmee je kunt proberen om je ex weer voor je te winnen. Door een tactiek uit de Ex Terug Methode toe te passen kan het mogelijk worden om je ex weer terug te krijgen.

Categorie: Ex Terug