Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Verzameling: 10 Mooiste Liefdesverdriet Zinnetjes

Liefdesverdriet? Dan voel je je nu waarschijnlijk leeg en eenzaam. Je mist je ex en wil weer bij hem of haar zijn. Misschien denk je nu dat er nooit meer een einde komt aan je verdriet. Toch komt er weer een tijd dat je je beter zal voelen.

Als je vreselijk veel last hebt van liefdesverdriet dan is het belangrijk dat je de kracht vindt om weer door te gaan. Het lezen van liefdesverdriet kan veel bijdrage leveren bij het verwerken van je liefdesverdriet. Door liefdesverdriet zinnetjes te lezen, krijg je al snel positieve kracht om snel van je liefdesverdriet af te zijn.

In dit artikel vind je tien mooie liefdesverdriet zinnetjes die steun bieden. Deze liefdesverdriet zinnetjes zijn geschreven door mannen en vrouwen die ook last hebben van liefdesverdriet.

Door de liefdesverdriet zinnetjes te lezen voel je je begrepen. Ze bieden je steun en hierdoor voel je je sterker.

Tien mooie liefdesverdriet zinnetjes

Ik houd je vast, zoals je was, ik houd je vast

Het gevecht tussen het leven dat wacht. En het oude dat moet verdwijnen

We hadden veel tijd nodig om het op te bouwen, jij 5 seconden om het kapot te maken.

Het medicijn was jij, nu ben ik ongeneesbaar.

Iemand vergeten die je lief hebt is als iemand herinneren die je nooit hebt gekend.

Elkaar leren kennen kan 1 minuut duren, het kan voor altijd duren om afscheid te nemen.

Soms is het zo dat als je één persoon mist, de hele wereld leeg lijkt.

Mijn ex had ruimte en tijd nodig. Alsof het over natuurkunde gaat en niet over een relatie tussen twee mensen.

Ik moet voor mezelf gaan beslissen dat ik mijn toekomstbeeld niet aan een ongelukkige ervaring ga ophangen

Je hebt me de allergrootste teleurstelling van mijn leven gegeven

De liefdesverdriet zinnetjes hierboven kunnen je pijn wat verzachten tijdens deze lastige tijd. Door deze te lezen voel je je wat sterker, maar je komt natuurlijk niet direct van je liefdesverdriet af. Je kunt je emoties niet uitschakelen en liefdesverdriet zit vaak erg diep.

Je liefdesverdriet verwerken

Mensen om je heen zullen zeggen dat je liefdesverdriet zal slijten en met de tijd verdwijnt. Dit is natuurlijk goedbedoeld, maar toch helpt het je niets. Je hebt niet veel aan deze boodschap.

Als je je liefdesverdriet snel wilt verwerken dan is het zinvol om je op andere activiteiten te richten. Het zal even lastig zijn, maar het werkt wel. Nu het over is met je ex heb je waarschijnlijk tijd over. Gebruik deze tijd om jezelf te ontplooien en onderneem andere activiteiten. Ga op een sportclub, pak een oude hobby weer op en bezoek je vrienden en familie vaker. Door bezig te blijven, heb je minder tijd om aan je ex te denken. Hierdoor ben je natuurlijk sneller over hem of haar heen.

Vrienden en familie

Zoek steun bij je vrienden en familie. Ze luisteren naar je als je je verhaal even kwijt wil. Doordat je bij hun je hart kunt luchten, voel je je al snel gelukkiger. Je kunt dan weer een positieve blik op de toekomst werpen.

Lukt het je niet om je ex te vergeten en wil je hem of haar terug? Dan adviseer ik je om de Ex Terug Methode eens te proberen. Hierin worden je tal van tips aangereikt waarmee je je ex op de juiste manier terug kunt winnen.

 

Categorie: Liefdesverdriet