Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

10 Liefdesverdriet Zinnen Om Af Te Rekenen Met Je Liefdesverdriet

Heb je last van liefdesverdriet? Dan helpt het echt niet om boos te blijven of te gaan huilen. Op die manier krijg je je ex niet terug. Bovendien voel je jezelf alleen maar vervelender als je kwaad of verdrietig blijft.

In dit artikel wil ik je wat steun bieden. Met de een aantal verschillende liefdesverdriet zinnen kun je je verdriet gemakkelijker verwerken.

In deze moeilijke tijd van liefdesverdriet kunnen deze liefdesverdriet zinnen je wat versterking geven. Door deze zinnen te lezen voel je je wat meer gesteund en kan je je verdriet wellicht makkelijker verwerken. 

Als je op het internet op zoek gaat naar liefdesverdriet zinnen, dan vind je er al snel honderden. Deze zinnen helpen je echt om je verdriet te verwerken. Ze geven je kracht.

De mooiste liefdesverdriet zinnen

Hieronder vind je tien voorbeelden van liefdesverdriet zinnen die je kracht geven en steun bieden:

Liefde is moeilijk, liefde doet pijn, als ik niet bij jou kan zijn

Huil niet omdat het voorbij is, maar lach om er is gebeurd

Vluchten in een relatie, omdat je niet alleen kunt zijn, is eigenlijk vluchten voor jezelf

Huil niet om iemand die niet om jou zou huilen

Alleen zijn maakt je nog niet eenzaam

Als je geen prioriteit bent, blijf dan ook geen optie

Moeilijke tijden zijn tijdelijk, doorzetters zijn tijdloos

Als je het te pijnlijk vindt om naar het verleden te kijken en te eng om vooruit te kijken, kijk dan opzij. Daar staan je vrienden!

Geen man of vrouw is je tranen waard en degene die het wel is, zal je niet laten huilen.

Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.

Na het lezen van deze (of andere) liefdesverdriet zinnen en zal je je waarschijnlijk al wat beter voelen. Deze zinnen geven je de moed en kracht om weer verder te gaan met je leven en niet te blijven hangen in je verdriet. Je wordt er weer sterker door.

Laat het verleden achter je

Je kunt het verleden beter achter je laten. Veel mensen blijven te lang in het verleden hangen als hun relatie is gestrand. Dit is niet verstandig, want zo kom je geen stap verder in je leven. Bovendien kan je dan ook geen nieuwe, leukere relatie starten. Idealiseer je relatie met je ex dus niet, maar probeer weer verder te gaan, hoe moeilijk het ook is. Je zult zien dat je je leven dan weer veel sneller op de rails hebt en je weer gelukkiger voelt.

Geen contact met je ex

Als je nog wat last hebt van liefdesverdriet dan is het verstandiger om even een tijdje single te blijven. Ga dus niet gelijk een nieuwe relatie aan en zoek ook geen contact met je ex. Door een tijdje single te blijven, kan je verdriet en je verleden verwerken. Je kunt alles dan goed op een rijtje zetten en komt er dan ook achter wat je voortaan wel en niet wil in een relatie.

Zoek naar een oplossing

Als je een tijd geen contact hebt gehad met je ex dan ben je er waarschijnlijk wel achter gekomen waar het mis ging tussen jullie. Wanneer je echt zeker weet dat je je ex terug wilt, dan zal je echt een oplossing moeten vinden voor jullie relatieproblemen. Als je ex je ook terug wilt en jullie allebei weten hoe jullie aan de problemen kunnen werken, dan kunnen jullie het weer samen proberen. Alleen dan is het mogelijk om weer een relatie aan te gaan, zonder problemen.

Als je echt een goede methode wilt om je ex terug te krijgen, dan raden wij je aan om de Ex Terug Methode van Edwin Edinga eens te proberen. Hierin staan tal van tactieken beschreven om je ex weer voor je te winnen.

Categorie: Liefdesverdriet