Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Liefdesverdriet Verwerken? Ontdek de Beste Manieren

Als je verdriet hebt in de liefde, dan wil je dat graag zo snel mogelijk verwerken. Maar liefdesverdriet verwerken heeft tijd nodig.

Daarom is het goed als je je hier bewust van bent zodat je jezelf ook de tijd geeft om het te verwerken. Het is belangrijk dat je weet waarom het uit is gegaan, je kunt hier dan beter over nadenken en het een plekje geven.

Het liefdesverdriet verwerken is lastiger wanneer je niet weet waarom het uit is gegaan en dan kan het ook niet snel een plekje krijgen. Vaak denken mensen dat je liefdesverdriet kunt verwerken door een nieuwe relatie te beginnen.

De eerste weken heb je dan inderdaad afleiding, maar het is niet goed, je kunt het beter eerst goed afsluiten zodat je daarna ook echt aan wat nieuws kunt beginnen. Als je het oude af hebt gesloten sta je ook open voor nieuwe aspecten in de liefde en dat is beter dan wanneer je nog met het oude in je hoofd zit.

Als je namelijk nog met je ex in je hoofd zit, is dat niet eerlijk tegenover je nieuwe geliefde. Als je je dan een keer niet fijn voelt of je bent een beetje afwezig dan denkt je nieuwe geliefde dat het aan hem of haar ligt.

Hoe leg je hem of haar dan uit dat het gaat over je ex? Dat zijn geen leuke momenten om mee te maken dus ga eerst maar eens liefdesverdriet verwerken voordat je aan een nieuwe relatie begint.

Hoe kun je liefdesverdriet verwerken?

De beste manier om liefdesverdriet te verwerken is per persoon verschillend. Het kan zijn dat je een prater bent, dan kun je er met anderen over praten en dan kun je daar je verhaal kwijt. Je kunt dan alles even nagaan. Wat is er gebeurd en hoe heeft het zover kunnen komen.

Misschien zie je dan in dat het inderdaad beter is dat je uit elkaar bent, bijv. wanneer je altijd ruzie had. Maar toch is het lastig om het snel een plekje te kunnen geven. Je kunt sneller liefdesverdriet verwerken van een relatie van een paar dagen of een paar weken dan wanneer je een relatie hebt die jaren heeft geduurd. Als je een paar jaar samen bent geweest dan heb je een heel leven samen opgebouwd.

Vaak heb je gezamenlijke vrienden. Je kunt daarom ook samen werken aan het liefdesverdriet verwerken, bijv. door elkaar een tijdje niet te zien en daarna het contact langzaam als vrienden op te bouwen, dit kan niet bij iedere relatie, maar als je als vrienden uit elkaar gaat dan lukt het vaak wel. Kijk daarom welke manieren van liefdesverdriet verwerken er bij je passen en probeer het eens uit.

Niet geschoten is altijd mis, het is fijn wanneer je het snel een plekje kunt geven in je hart, maar je mag er de tijd voornemen, diegene heeft namelijk veel voor je betekend en zal dat misschien altijd blijven doen. Wellicht houdt hij of zij een speciaal plekje in je hart.

Op dit blog kun je nog meer tips vinden over liefdesverdriet en je ex terugkrijgen.

Categorie: Liefdesverdriet

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*