Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Stop Nu Met Het Versturen Van Liefdesverdriet smsjes

Als je liefdesverdriet hebt dan wil je er waarschijnlijk alles aan doen om dit gevoel te laten verdwijnen. Je denkt misschien dat je snel van je vervelende gevoel af bent door je ex liefdesverdriet smsjes te sturen.

Door je ex liefdesverdriet smsjes te sturen laat je hem of haar weten dat je nog bestaat. Je verwacht dan natuurlijk dat je een leuke reactie terugkrijgt en dat het een goede manier is om je ex weer voor je te winnen. Dit is niet zo. Met het versturen van liefdesverdriet smsjes ben je gevaarlijk bezig. Hiermee zet je een hoop op het spel en wordt het moeilijker om je ex weer terug te krijgen.

Je ex liefdesverdriet sms’jes sturen werkt alleen maar tegen je. De gevoelens die je ex nog voor jou heeft, zullen dan afnemen en hij of zij krijgt alleen maar een afkeer van je.

In dit artikel ontdek je wat je wel kunt doen om succes te kunnen behalen met het terugwinnen van je ex.

Even geen contact

Het is veel verstandiger om je even niet met je ex bezig te houden en tijd te steken in jezelf. Stop de komende dus met het versturen van liefdesverdriet sms’jes naar je ex. Eigenlijk is het raadzaam om even helemaal geen contact met je ex te zoeken. Als je geen contact zoekt met hem of haar, trek je de aandacht.

Waarschijnlijk denkt je ex dan dat je niet meer aan hem of haar denkt. Het lijkt net alsof je er helemaal niets om geeft dat jullie relatie voorbij is. Je ex krijgt dan het gevoel dat jij hem of haar niet meer belangrijk vindt. Hij of zij vraagt zich dan af of jij nog wel gevoelens hebt voor hem of haar. Als je ex ook nog geïnteresseerd is in jou dan zal hij of zij zelf weer contact met je gaan zoeken.

Plan een onverwachte ontmoeting

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ex geen contact met je opneemt. Dit hoeft niet te betekenen dat hij of zij jou niet meer leuk vindt. Het kan ook dat je ex niet de moed heeft om jou te sms’en of te bellen. In dat geval kan je dan stiekem een handje helpen.

Je kunt ontmoetingen per ongeluk laten gebeuren. Plan dus een ongeplande ontmoeting in. Bij een onverwachte ontmoeting kan je ex misschien wel schrikken, maar dat is niet erg. Neem zelf een beheerste houding aan en zeg de juiste dingen. Door relaxed te reageren op je ex, wakker je de gevoelens bij hem of haar weer aan. Met een onverwachte ontmoeting zoek je weer toenadering op een rustige manier. Er kan dan weinig misgaan en je merkt al snel of je ex of nog verder met jou wil.

Pak het op een relaxte manier aan

Het is dus belangrijk dat je het op een relaxte manier aanpakt. Stop dus gelijk met het versturen van liefdesverdriet sms’jes, want dit werkt niet. Hiermee maak je cruciale fouten die je niet meer kunt terugdraaien. Ga dus op zoek naar een methode die wel werkt. In het boek Ex Terug Methode staan tips en technieken beschreven waarmee het terugwinnen van je ex veel gemakkelijker wordt. Met deze methode wordt het eenvoudiger om je ex weer terug te winnen. Je behaalt dan dus snel het gewenste resultaat.