Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

De Tien Mooiste Liefdesverdriet Liedjes Verzameld

Liefdesverdriet is één van de meest populaire onderwerpen voor liedjes. Honderden zangers en zangeressen zingen erover. Dit komt, omdat liefdesverdriet universeel is. Mannen en vrouwen van verschillende leeftijden hebben hier wel eens last van. Het kan dus iedereen overkomen.

Veel mensen, bij wie hun relatie net verbroken is, ervaren een enorme steun aan liefdesverdriet liedjes. Door naar een of meerdere liedjes over liefdesverdriet te luisteren kunnen ze hun verdriet makkelijker en sneller verwerken.

In dit artikel heb ik tien verschillende liefdesverdriet liedjes voor je opgenoemd. De teksten van deze liedjes beschrijven exact hoe jij je nu voelt. De liedjes raken je dus.

Als je last hebt van liefdesverdriet dan kan het luisteren naar liefdesverdriet liedjes je dus veel steun bieden. Je voelt je dan begrepen en hierdoor kan je de situatie weer wat beter overzien.

Tien mooie liefdesverdriet verdrietjes

Ik leef niet meer voor jou – Marco Borsato
Skinny Love – Birdy
I can’t make you love me – Bonnie Rait
Rolling in the deep – Adele
Afscheid – Glennis Grace
Kelly Clarkson – Since you’ve been gone
Alanis Morissette – You Outta Know
Bloed, zweet en tranen – Andre Hazes
Goodbye my lover – James Blunt
Love Hurts – Nazareth

Het luisteren naar liefdesverdriet liedjes heeft op veel mannen en vrouwen een positieve invloed.

Het luisteren naar liefdesverdriet liedjes kan ook een belangrijke rol voor jou spelen tijdens de verwerking van jouw verdriet. Als je dit geregeld doet dan zal je merken dat het een stuk gemakkelijker wordt om over je liefdesverdriet heen te komen. Je beseft dan dat je niet de enige persoon ter wereld bent die last heeft van liefdesverdriet en dat er honderden mannen en vrouwen last van hebben. Het besef dat je niet alleen bent in je verdriet maakt je sterker. Je kunt je liefdesverdriet dan veel beter verwerken.

Klim zelf in de pen

Ben je creatief of muzikaal? Dan is het natuurlijk ook een optie om zelf in de pen te klimmen om liefdesverdriet liedjes te schrijven. Hierdoor schrijf en zing je jouw gevoelens van je af. Hier kan je veel kracht uithalen. Zo ebt je verdriet wat weg en krijg je weer meer rust in je hoofd.

Focus je op andere bezigheden

Gelukkig is liefdesverdriet niet iets dat je leven lang duurt. Na een aantal weken wordt het tijd om die trieste periode af te sluiten en weer verder te gaan met je leven. Als je eerste verdriet wat is gezakt, wordt het dus tijd om weer aan je toekomst te denken. Probeer je te focussen op andere bezigheden en bereid jezelf voor op een leven zonder je ex.

Zo kun je activiteiten ondernemen die je eigenlijk nooit met je ex deed. Plan bijvoorbeeld die lange reis die je altijd al eens wilde maken, bezoek een aantal musea, ga naar concerten toe, doe weer wat meer aan sport en neem tijd voor je sociale contacten. Door bezig te zijn met andere dingen, denk je waarschijnlijk minder vaak aan je ex. Zo kun je hem of haar veel gemakkelijker uit je hoofd zetten. Verder is de kans dan ook veel groter dat je iemand anders tegenkomt. Als je binnen blijft zitten gebeurt er in ieder geval niets.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je er na de periode van liefdesverdriet nog meer achter komt dat je terug wilt naar je ex. Als je dit graag wilt dan kun je voorzichtig beginnen met het opnemen van contact met je ex. Hoe je dit doet en welke tactieken je het beste kunt gebruiken om je ex terug te krijgen, lees je in de Ex Terug Methode. Hierin staan tal van tips en technieken beschreven die je kunt toepassen om je ex weer voor je te winnen.

Categorie: Liefdesverdriet