Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Liefdesverdriet: Hoe Kom Je Er Overheen?

Heeft je vriend of vriendin het net uitgemaakt met je? En heb je nu enorme last van liefdesverdriet? Dan is dit natuurlijk een vreselijk gevoel. Je denkt nu waarschijnlijk continu aan je ex en voelt je enorm leeg en eenzaam. Het liefste wat je nu wilt is jullie leven samen weer terug. Maar dit gaat op het moment even niet, want het is uit tussen jullie.

Als je snel van je liefdesverdriet af wilt komen, dan helpt het om alles van je ex uit je leven te verwijderen. Het is waarschijnlijk even moeilijk, maar door dit te doen kom je wel veel sneller los van hem of haar. In dit artikel geven we je wat adviezen hoe je dit kunt doen.

Alles van je ex verwijderen

Het kost even wat moeite, maar door alles van je ex te verwijderen wordt het wat makkelijker om over je liefdesverdriet heen te komen. Je wordt dan niet steeds met hem of haar geconfronteerd en kunt je gemakkelijker op andere zaken focussen. Verwijder dus alles van hem of haar, zoals het telefoonnummer, e-mailadres, jullie foto’s en ontvriend je ex ook op Facebook.

Lucht je hart bij je vrienden

Echte vrienden steunen je door dik en dun. Lucht je hart bij hen en vraag ze om raad. Je merkt al snel dat  je gemakkelijker van je liefdesverdriet af komt door er met hen over te praten. Doe ook leuke dingen met je vriendengroep. Ga samen een keer op stap, maak een stedentrip of ga naar de bios. Probeer dan ook gewoon vrolijk te doen en heb het niet over je ex. Door je zinnen te verzetten ben je echt met iets anders bezig en denk je niet continu aan je ex.

Begin geen tussenrelatie

Het is onmogelijk om gelijk van je liefdesverdriet af te komen. Dit is ook niet nodig. Geef jezelf hier gewoon een aantal weken de tijd voor. Richt je in de tijd van je liefdesverdriet vooral op je sociale leven en breng meer tijd door met je vrienden en je familie. Ga dus niet gelijk een relatie aan met een ander om je ex te vergeten of omdat je niet alleen wilt zijn. Een tussenrelatie is namelijk geen oplossing en werkt niet. Waarschijnlijk vergelijk je je nieuwe partner dan alleen maar met je ex. Doe het de eerste tijd na jullie breuk dus rustig aan en focus je vooral op jezelf.

Bekijk jullie relatie objectief

Waarschijnlijk denk je nu dat het leven met je ex veel leuker was en dat je hem of haar terug wilt, maar is dit ook echt zo? Probeer van een afstandje naar jullie relatie te kijken. Zo ontdek je al snel waarom het mis is gegaan tussen jullie. Ook kom je er dan achter of je je ex echt wel terug wilt. Wees dus eerlijk tegen jezelf.

Je ex terugwinnen

Als je na een paar weken nog steeds vreselijk veel last hebt van liefdesverdriet en niet over jullie breuk heen komt, dan is het een optie om een poging te ondernemen om je ex toch terug te winnen. Dit kan je op een aantal manieren doen. In ieder geval moet je het rustig aanpakken. Zoek voorzichtig weer contact met je ex, maar wacht hier ook weer niet te lang mee. Onderneem actie als het nog niet zo heel lang uit is tussen jullie. Je ex heeft dan waarschijnlijk nog wel wat gevoelens voor je. Je kunt dan proberen het vuurtje weer aan te wakkeren tussen jullie.

Als je je ex terug wilt, dan moet je dus wel zelf actie ondernemen. Dring jezelf ook weer niet te veel op, maar pak het rustig aan. Bel hem of haar niet om de haverklap. Hiermee schrik je je ex alleen maar af. Stuur af en toe een berichtje en wacht zijn of haar reactie af. Afhankelijk van de reactie kan je dan weer verder contact zoeken. Wie weet is dit contact een eerste stap naar een nieuwe start in jullie relatie.

Lees hier meer tips om je liefdesverdriet te werken.

Categorie: Liefdesverdriet