Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Lees Hier De Mooiste Liefdesverdriet Gedichten

Liefdesverdriet gedichten zijn meestal geschreven door mannen en vrouwen die, net als jij, te maken hebben met liefdesverdriet. Ze zitten in dezelfde verdrietige fase als jij.

Het lezen en schrijven van liefdesverdriet gedichten kan je helpen om beter met je verdriet om te gaan. De gedichten geven je de kracht om je verdriet beter te verwerken.

Door liefdesverdriet gedichten te lezen kan je je verdriet beter verwerken. Er zijn online talloze liefdesverdriet gedichten te vinden. Deze gedichten zijn geschreven door mannen en vrouwen die hetzelfde doormaken als jij. Door ze te lezen voel je je dan ook begrepen.

In dit artikel heb ik verschillende liefdesverdriet gedichten voor je op een rijtje gezet, waardoor het voor jou makkelijker wordt om je verdriet te verwerken.

Door de liefdesverdriet gedichten te lezen voel je je begrepen. Daarnaast kunnen ze je inzichten geven, waardoor je je liefdesverdriet makkelijker kunt verwerken.

De mooiste liefdesverdriet gedichten

Je ging weg
Je wou me niet meer
Ik had weer pech
Je deed mijn hart zeer

Onze liefde is stuk
Maar je hebt me iets gegeven:
De herinnering aan liefde en geluk

Ik dacht dat je van me hield.
Ik dacht, dat je me nooit in de steek zou laten.
Ik dacht, dat je me nooit alleen ging laten.
Ik dacht, dat ik van je hield.
Ik dacht, dat ik je nooit in de steek zou laten.
Ik dacht, dat ik je nooit alleen ging laten. Maar ik dacht het gewoon…

Ik verlaat jou. Jij verlaat mij. Wij verlaten elkaar. Wij zien elkaar niet meer terug. Ik verhuis naar dat verre land. Jij verhuist ergens ver weg.

Tijden gaan voorbij, beelden vervagen.
Lachend door komen, toch nog zoveel vragen.
Toevallig langs je lopen, niet durven te praten.
Zoveel gevoelens, toch gaan haten.
Er was een wij, nu alleen ik en jij.
Ik lijk stil te staan, maar de tijd gaat zo snel voorbij.

Schrijf zelf liefdesverdriet gedichten
Het helpt ook om zelf een liefdesverdriet gedicht te schrijven. Dit kan een enorme bijdrage leveren in het verwerkingsproces. Het schrijven van een liefdesverdriet gedicht kan je weer wat rust geven in je hoofd, omdat je je gevoelens van je af schrijft. Je krijgt dan meer inzicht in de situatie en komt er sneller achter waarom het niet meer werkte tussen jou en je ex.

Neem eens een uurtje de tijd om een emotioneel liefdesverdriet gedicht te bedenken en te schrijven. Laat je gedachten dan helemaal los en laat je gaan. Je zult merken dat je veel kracht haalt uit het op papier zetten van je gevoelens.

Je hebt natuurlijk niet heel je leven lang last van liefdesverdriet. Als de hefstigste emoties zijn gezakt, komt er een moment dat je klaar bent met je liefdesverdriet. Je kunt je dan weer focussen op andere zaken en het zal weer beter met je gaan.

Liefdesverdriet gedichten voor je ex

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je ex niet kan vergeten en hem of haar terug wilt. Je mist je ex nog steeds en wil weer terug wat jullie hadden. Je kunt dan zelf in de pen klimmen om liefdesverdriet gedichten te schrijven voor je ex. Hierin kan je je gevoelens voor hem of haar uiten. Als je ex jouw gedicht(en) krijgt dan kan hij of zij goed over de boodschap nadenken.

Een eerste stap naar contact

Een liefdesgedicht schrijven voor je ex kan een eerste stap zijn naar een nieuw contact tussen jullie. Als je ex leest wat je nog voor hem of haar voelt, dan kan dit hem of haar ook weer op andere gedachtes brengen. Je ex kan er dan achter komen dat hij of zij jou ook terug wil.

Als een liefdesverdriet gedicht niet helpt om je ex terug te krijgen, dan zijn er nog tal van andere manieren om hem of haar weer voor je te winnen. Deze methoden staan uitgebreid beschreven in de Ex Terug Methode. Wij raden je aan om dit boek eens te lezen.