Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Liefdesgedichten Lezen of Schrijven Aan je Ex?

De meeste mensen met liefdesverdriet brengen uren rond op het internet. In de hoop  om mooie liefdesgedichten tegen te komen die ze zelf kunnen lezen of kunnen sturen naar hun ex. Als je dit ook doet na je liefdesbreuk dan ben je hierin dus niet de enige.

Het is heel normaal dat je de eerste dagen nadat jullie uit elkaar zijn emotionele liefdes gedichten leest en ook schrijft. Het lezen en schrijven van gedichten over de liefde kan je helpen om sneller over je breuk heen te komen. Dit komt, omdat in liefdesgedichten precies staat beschreven hoeveel pijn een breuk doet. Je vindt er dus veel herkenning in. Je begrijpt helemaal waar de liefdes gedichten over gaan en het lijkt wel alsof ze over jou gaan.

Doe eens wat anders

Ook al biedt het lezen en schrijven van liefdesgedichten je steun, het is een tip om hier niet te lang mee door te gaan. Door gedichten over verloren liefdes te blijven lezen en schrijven, kan je geen afstand nemen van je ex. Hierdoor wordt het haast onmogelijk om jullie breuk goed te verwerken. Nadat je een week liefdes gedichten hebt gelezen wordt het echt tijd om weer wat moed in te zamelen en wat anders te gaan doen. Zet jezelf hier echt toe en ga lekker naar buiten.

Stel jezelf doelen

Het is natuurlijk lastig om na jullie breuk aan iets anders dan je ex te denken. Probeer dit toch. Dit kan je doen door een plan te maken en jezelf doelen te stellen. Plan bijvoorbeeld drie keer per week een sportuurtje in. Ga dan naar de sportschool of ga lekker buiten joggen.

Je verwerkt je liefdesbreuk het snelste en het beste door snel weer je dagelijkse leven op te pakken. Je kunt je dan namelijk focussen op andere zaken, zoals je werk of school, en je bent dan niet steeds met je ex bezig. Al na een aantal weken zal je opmerken dat je al een paar uur niet meer aan je ex hebt gedacht.

Schrijf zelf een of meerdere liefdesgedichten

Het lijkt nu erg makkelijk om over je ex heen te komen, maar dat is natuurlijk niet zo. De eerste weken na een breuk zijn altijd moeilijk. Je mist je ex en hij of zij zit steeds in je hoofd. Om sneller van je verdriet af te komen, kan het helpen om zelf liefdesgedichten te gaan schrijven. Misschien denk je nu wel dat dit niets voor jou is, maar toch kan het helpen. Het is namelijk bewezen dat schrijven goed helpt tegen depressies, stress en andere nare gevoelens. Dit zijn klachten waar je in een tijd van liefdesverdriet veel last van kan hebben.

Door zelf liefdesgedichten te gaan schrijven kun je je gevoelens goed ordenen. Je krijgt dan ook sneller inzicht in de reden waarom het mis is gelopen tussen jullie. Jouw gedichten over de liefde tussen jou en je ex kun je zelf bewaren, maar je kunt ze natuurlijk ook naar je ex sturen. Zo kan je je ex laten weten hoeveel je hem of haar mist.

Schrijf liefdesgedichten aan je ex

Als je jullie voorbije relatie weer nieuw leven wilt inblazen, dan kan je gevoelens voor je ex ook in een of meerdere liefdesgedichten vermelden. Hierin kan je jouw fouten ook toegeven. Door je ex een of meerdere gedichten over jullie liefde te sturen, maak je echt indruk op hem of haar. Daarnaast geef je hiermee ook aan dat je zelf een poging onderneemt om te veranderen. Het sturen van liefdesgedichten naar je ex kan jullie relatie dus weer nieuw leven inblazen!