Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Je Ex Terugwinnen In Drie Stappen

Je ex terugwinnen is niet zo makkelijk, maar het is ook niet onmogelijk. Er zijn namelijk een aantal manier om hem of haar weer terug te winnen.

Je kunt je ex terugwinnen door een aantal stappen te volgen.

Als je deze stappen goed uitvoert dan kom je er al snel achter dat er nog genoeg mogelijkheden zijn om je ex terug te winnen.

Stap 1: Overzie jullie situatie

Ga na waar het precies is fout gegaan tussen jullie. Overzie jullie situatie en probeer erachter te komen waarom je ex jullie relatie heeft beëindigd. Als je weet waar jullie probleem ligt, dan kun je hier ook een oplossing voor zoeken. Jullie kunnen dan weer een relatie aangaan zonder weer tegen dezelfde problemen aan te lopen.

Stap 2: Blijf niet hangen in de fase van liefdesverdriet

Je moet verder met je leven, anders word je niet gelukkig. Blijf dus niet te lang hangen in de fase van liefdesverdriet, maar pak je leventje weer op. Dit kun je doen door een manier te bedenken om over je liefdesverdriet heen te komen. Je kunt dan kiezen uit drie mogelijkheden:

  • Zo kan je proberen om je ex terug te winnen
  • Even single blijven
  • Een nieuwe relatie te beginnen

Het is zinvol om goed over deze drie opties na te denken. Als je zeker weet dat je je ex wilt terugwinnen dan kun je strategische stappen ondernemen om dit te realiseren.

Stap 2: Stop het contact voor even

Je ex terugwinnen vereist de juiste aanpak. Het is in ieder geval belangrijk dat je eerst jullie vorige relatie afsluit. Zie jullie toekomstige relatie dus als een nieuwe relatie en maak hier onderscheid tussen.

Je kunt jullie vorige relatie en jullie nieuwe relatie niet goed onderscheiden als je geen periode van rust inlast. Stop het contact met je ex voor een paar weken. Overlaad je ex dus niet met sms’jes, appjes, mailtjes of cadeaus maar laat hem of haar even met rust. Het zal even lastig zijn om geen contact te hebben met je ex, maar door dit te doen creëer je meer kansen om je ex echt terug te winnen.

Stap drie: Onderneem actie

In de periode van geen contact kunnen jij en je ex alles even goed op een rijtje zetten. Als je na deze periode nog steeds zeker weet dat je je ex terug wil, dan wordt het tijd om actie te ondernemen.

Na de periode van rust ben je waarschijnlijk over je ergste liefdesverdriet heen en voel je je weer wat rustiger. Je kunt dan op een beheerste manier stappen ondernemen om je ex terug te winnen. Dit kun je doen door voorzichtig weer contact op te nemen met hem of haar.

Stuur je ex eerst wat berichtjes en kijk hoe hij of zij hier op reageert. Als je ex terug antwoord en jullie weer wat meer contact hebben, dan kan je hem of haar eens bellen. Houdt dit telefoongesprek gewoon wat oppervlakkig en maak duidelijk dat je gewoon vrienden wilt zijn.

Probeer een afspraakje te regelen

Als je ex positief reageert op een afspraakje en jullie elkaar weer zien, laat hem of haar dan weten dat je het gezellig vindt om weer eens bij te praten, als vrienden. Je legt er dan geen druk op en jullie kunnen lekker ontspannen met elkaar praten.

Geniet tijdens jullie eerste afspraak van de gezellige avond die jullie met elkaar hebben. Houd je gevoelens voor hem of haar dus goed onder controle en laat niet merken dat je je ex terug wilt.

Als je ex openstaat voor een tweede afspraak kan je al wat meer laten weten dat je een relatie met hem of haar wel weer ziet zitten. Als hij of zij dit ook wil, dan kunnen jullie langzaamaan weer een nieuwe relatie starten en win je je ex weer terug.

Categorie: Ex Terug