Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Je Ex Terug. Je Ex Terugkrijgen Is Niet Zo Moeilijk

Wil je graag je ex terug? Dan moet je natuurlijk wel iets doen. Als je niets doet, dan gebeurt er ook niets. Je krijgt je ex dan helemaal niet terug.

De meeste mannen en vrouwen proberen hun ex terug te krijgen op een verkeerde manier. Ze ondernemen niet de juiste stappen en maken cruciale fouten. Als je je ex terug wilt, zal je er dus voor moeten zorgen dat je de juiste methoden toepast.

In dit artikel geef ik je wat tips die je kunt toepassen om je ex terug te krijgen. Door deze tips goed in te zetten, wordt de kans veel groter dat je ex jou weer terug wil en jullie weer een relatie aan kunnen gaan.

Laat je ex los

Voordat je weer toenadering zoekt bij je ex, zal je hem of haar eerst even los moeten laten. Neem dus wat afstand van je ex en las een rustperiode in. Neem in deze periode geen contact op met je ex. Door een tijdje geen contact met elkaar te hebben, wordt de kans om je ex terug te krijgen straks veel groter.

Het is natuurlijk best moeilijk om geen contact meer te zoeken met je ex. Je wilt hem of haar graag zien en spreken. Dwing jezelf om geen contact te zoeken en focus je vooral op jezelf. Door alleen maar met jezelf bezig te zijn, wordt het veel makkelijker voor je om je ex even los te laten en je dagelijkse dingen te doen.

Zoek rustig weer contact

Hebben jullie een tijdje geen contact gehad? Dan kun je na een paar weken je ex weer benaderen. Pak het bij je toenaderingspoging rustig aan en bestook je ex niet gelijk met tientallen berichtjes per dag.

Laat tijdens het eerste contact tussen jullie niet aan je ex merken wat je doel is. Als je ex merkt dat je weer een relatie wilt, dan kan dit hem of haar alleen maar afschrikken. Je ex wil dan misschien geen contact meer met je. Maak je ex dus goed duidelijk dat je alleen maar vrienden wilt zijn met hem of haar.

Stel een afspraak voor

Als je weer vaker contact hebt met je ex dan is de kans groot dat hij of zij je weer wilt zien. Na een paar dagen of weken kun je dus voorstellen om een gezellige afspraak te plannen om bij te praten.

Wanneer je ex instemt met een afspraak is het heel belangrijk dat je ervoor zorgt dat jullie afspraak vriendschappelijk verloopt. Zie jullie afspraakje als een eerste date tussen jullie. Als het een gezellige avond wordt dan zal de kans groot zijn dat jullie een tweede date plannen. Tijdens deze date wordt het je vast al wat duidelijker of je ex jou ook terug wil. Dit merk je onder meer aan de spanning en de aantrekkingskracht.

Maak het je ex duidelijk

Is er nog steeds een spanning en seksuele aantrekkingskracht tussen jullie? Maak je ex dan wel duidelijk dat je hem of haar echt terug wilt en dat het je niet om de seks te doen is. Als je ex ook maar een klein beetje de indruk krijgt dat je alleen maar uit bent op seks, dan zal je je ex niet terug krijgen. Wanneer je wel alleen maar seks wilt met je ex, dan is het zinvol om op zoek te gaan naar een single die dit ook wil. Je kunt niet alleen maar afspreken met je ex voor een vrijpartij, want dit zal geen diepgang geven aan jullie relatie.

Categorie: Ex Terug