Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Je Ex Terug Krijgen? Pak Het Rustig Aan

Is je relatie voorbij en wil je graag je ex terug krijgen? Dan is het verstandig om dit rustig aan te pakken. Veel mannen en vrouwen zijn veel te obsessief bezig in het terug krijgen van hun ex. Ze denken dat ze niets liever willen dan weer een relatie met hun ex. Hierdoor komen ze niet verder.

Als jij je ex graag terug wilt krijgen dan is het heel belangrijk dat je niet continu alleen maar met je ex bezig bent. Het is belangrijk om ook weer te daten en te flirten met andere mannen of vrouwen. Dit vind je misschien vreemd, maar als je dit doet, wordt het voor jou juist veel gemakkelijker om je ex terug te krijgen.

Het gros van de mannen en vrouwen die hun ex terug willen zijn hier obsessief mee bezig. Ze focussen zich niet meer op hun eigen leven. Dit is verkeerd en hiermee krijg je je ex echt niet terug. Hierdoor krijgt je ex juist minder interesse in je. Focus je op je eigen leven. Dan wordt de kans groter dat je ex jou ook weer terug wilt.

Breid je sociale netwerk uit

Na je relatiebreuk is het zinvol om je sociale netwerk wat uit te breiden. Je ex zal dan zien dat je een populaire persoon bent, waar je gezellig mee kunt praten. Door dit te doen zal je ex sneller beseffen hoe stom hij of zij is geweest om jullie relatie te verbreken.

Door veel activiteiten met je vrienden en vriendinnen te ondernemen laat je aan je ex zien dat jij een leuk leven hebt en hiervan geniet. Hierdoor word je alleen maar aantrekkelijker voor je ex. Hij of zij krijgt dan het gevoel iets te missen. Je ex wil dan weer snel bij je terugkomen, omdat hij of zij dan inziet dat een leven met jou eigenlijk veel leuker is.

Je sociale netwerk uitbreiden is niet alleen goed om je ex terug te krijgen, het is ook heel goed voor je zelfvertrouwen. Hiermee geef je je zelfvertrouwen echt een boost. Je komt er dan achter dat je een leuk persoon en een goede vriend/vriendin bent. Hierdoor ga je jezelf alleen maar meer waarderen.

Lekker flirten

Het is algemeen bekend dat flirten goed is voor je zelfvertrouwen. Door dit te doen kom je namelijk tot de ontdekking dat je er mag zijn en aantrekkelijk bent. Je wordt dan veel zelfverzekerder en dit geeft je kracht. Je kunt je leven dan veel sneller oppakken en straalt zelfvertrouwen uit. Hierdoor wordt de kans groter dat je ex jou ook weer aantrekkelijk gaat vinden.

Ga dus lekker stappen en flirt er op los. Probeer tijdens zo’n avond niet continu aan je ex te denken en vergelijk je flirt ook niet met je ex. Als je ex nog gevoelens voor jou heeft en erachter komt dat jij met anderen flirt dan wordt hij of zij waarschijnlijk jaloers. Het zal dan veel gemakkelijker worden om je ex weer voor je te winnen.

Weet je nog niet goed wat je kunt doen om je ex terug te krijgen? Lees dan eens de Ex Terug Methode. In dit ‘terug naar mijn ex boek’ vind je heel veel informatie over de het terugkrijgen van je ex. De tips in dit boek kun je op je eigen situatie toepassen en het wordt dan mogelijk om je ex weer terug te krijgen.

 

Categorie: Ex Terug