Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ik Wil Mijn Ex Terug! Ontdek Hier Precies Hoe

Is je relatie net uitgegaan maar wil je je ex terug? Dan kun je hier wat aan doen. Als je continu denkt: “ik wil mijn ex terug”, dan kun je je afvragen of dat er een kans is dat hij of zij jou ook terug wil.

Waarom is het mis gegaan? Hoelang is het al uit? Ben je allebei nog vrijgezel?

Dit zijn allemaal aspecten die meespelen om een plan te bedenken hoe je je ex terug kunt krijgen. Als je ex namelijk bezet is dan wil je niet stoken in de nieuwe relatie dus moet je wat subtieler te werk gaan. Je kunt altijd een sms bericht of een mail sturen, of even bellen en zeggen dat je wilt praten.

Je kunt dan je gevoelens vertellen, kijken hoe de ander er op reageert en wanneer er positief op wordt gereageerd kun je je ex misschien wel terug krijgen.

Probeer het maar eens uit, als de ander bij de nieuwe relatie wil blijven dan weet je dat ook, maar dan weet je wel waar je staat en of het nut heeft hier langer aan te denken of te werken.

Tips voor ik wil mijn ex terug

Je denkt het iedere dag weer, ik wil mijn ex terug. Je denkt terug aan de fijne tijd die je samen hebt gehad en dat is natuurlijk alleen maar positief. Maar hoe ga je hier mee om? Dit is voor iedereen anders. Als je denkt, ik wil mijn ex terug dan wil je dit zo snel mogelijk realiseren.

Maar het is niet voor niets toen mis gegaan, misschien was jij of de ander niet meer verliefd, dat kan altijd gebeuren, of een  van de twee is vreemdgegaan en is dat de reden van de relatiebreuk.

Daarom is het goed van te voren goed te praten samen over wat er is gebeurd zodat je dat een plekje kunt geven. Maar hoe ga je het nu aanpakken, als je denkt ik wil mijn ex terug, dan hebben we een paar tips die je kunt inzetten:

  • Schrijf een lief briefje met je gevoelens er op;
  • Stuur een bericht om te laten weten dat je aan hem of haar denkt;
  • Neem een foto uit de tijd dat je samen was, schrijf hier wat liefs bij, bijv. dat je verlangt naar de tijd dat je toen samen was…;
  • Laat een bos bloemen bezorgen;
  • Plan een avondje voor samen, ga bijv. naar de film.

Dit zijn een paar ideeën, die je in de praktijk kunt proberen wanneer je denkt ik wil mijn ex terug. Je kunt het beste kijken wat er bij jullie past, als je niet van de film houdt dan kun je misschien beter ergens gaan eten of een leuk bloemetje opsturen om te laten weten dat je aan je ex denkt.

Nu maar hopen dat er op gereageerd wordt en dat de gedachten ik wil mijn ex terug worden beloond!

 

Categorie: Ex Terug

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*