Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ik Wil Mijn Ex Terug: Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug?

Je wilt graag je ex terug. Het zinnetje ‘Ik wil mijn ex terug’ moet echter uit je hoofd. Je relatie is niet zonder reden stukgelopen. Je kunt dus niet steeds de zin ‘Ik wil mijn ex terug’ blijven herhalen. Als je je ex graag terug wil dan zal je actie moeten ondernemen.

Voordat je actie onderneemt is het zinvol om je eerst af te vragen of je je ex nu echt wel terug wilt. Het kan ook zijn dat je je alleen voelt en graag een relatie wil. Als dit niet zo is en je je ex echt terug wil dan kun je beginnen met het ondernemen van actie.

Bij veel mensen lukt het niet om hun ex terug te krijgen. Ze maken cruciale fouten. Zo zijn veel mensen te wanhopig en zoeken ze voortdurend contact met hun ex.

In dit artikel helpen we je stap voor stap op weg om je ex terug te krijgen. Zo maak je niet de fouten die veel mensen maken en wordt het mogelijk om weer een relatie aan te gaan met je ex.

Maak het niet te snel goed

Het werkt niet om het te snel goed te maken met je ex. Hiermee krijg je je ex niet terug. Als je je ex wel terug krijgt, dan lopen jullie bovendien het risico dat jullie weer in oude patronen vervallen.

Het is dus belangrijk dat je inziet tegen welke problemen jullie steeds aanlopen en hier een oplossing voor zoekt. Als je deze hebt gevonden dan wordt het natuurlijk veel makkelijk om een stabielere relatie te ontwikkelen.

Doorbreek oude patronen en maak onderscheid tussen jullie vorige relatie en de relatie die je nu krijgt. Het wordt dan veel makkelijker om een nieuwe, betere relatie op te bouwen.

Zoek rustig toenadering

Als je een periode geen contact hebt gehad met je ex kun je rustig weer toenadering gaan zoeken. Als je zeker weet dat je je ex echt terug wilt dan is het belangrijk dat je hier tactvol mee omgaat.

Zoek dus contact op een rustige manier. Sms of app je ex eerst. Als jullie een paar dagen sms of whatsapp contact hebben dan kun je de stap nemen om je ex te bellen. Tijdens het telefoongesprek merk je vanzelf wel of hij of zij ook nog interesse in je heeft.

Laat tijdens dit gesprek niet merken dat je hem of haar graag terug wil. Houdt het gesprek gewoon wat luchtig en vraag of het goed met hem of haar gaat. Praat over simpele dingen en jullie dagelijkse bezigheden. Maak duidelijk dat je toenadering zoekt als gewone vrienden.

Ga in ieder geval niet gelijk bij je ex op bezoek. Dit werkt alleen maar tegen je. Met een onverwachts bezoekje zet je je ex alleen maar voor het blok. Hij of zij zal dit niet echt waarderen.

Verander jezelf

Onderga wat kleine veranderingen aan jezelf. Begin met je uiterlijk. Hiermee maak je waarschijnlijk indruk op je ex. Start nu dus echt met sporten, ga op dieet, trakteer jezelf op een nieuw kapsel en scoor een paar nieuwe outfits. Breid je sociale netwerk ook wat uit. Je zult zien dat nieuwe contacten je goed doen en je inspireren.

Door zelf wat te veranderen, zal je je ook snel beter voelen. Je bent dan dus veel sneller van je liefdesverdriet af en het zinnetje ‘Ik wil mijn ex terug’ spookt niet meer voortdurend door je hoofd.

Het kan zijn dat je je ex hiermee niet terug krijgt, maar door jezelf een beetje te veranderen zit je in ieder geval lekkerder in je vel. Je hebt weer meer zelfvertrouwen en je maakt jezelf een stuk aantrekkelijker. Dit laat je ex waarschijnlijk ook niet koud. Hij of zij krijgt dan misschien weer meer interesse in je.

Categorie: Ex Terug