Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ik Wil Me Ex Terug

Heb je in de zoekmachine de zoekwoorden “Ik wil me ex terug” ingetikt en ben je zo bij dit artikel terechtgekomen? Dan adviseer ik je om even verder te lezen. Ik geef je hier een antwoord op het vervelende probleem waar jij nu mee te maken hebt.

Waarschijnlijk is je relatie net voorbij en wil je je ex graag terug. De woorden “Ik wil me ex terug” zitten steeds in je hoofd. Het is ook mogelijk dat jullie al een paar weken of maanden uit elkaar zijn en dat je nu pas beseft dat je je ex vreselijk mist en hem of haar terug wilt.

Voordat je in actie komt om je ex terug te krijgen, adviseer ik je om even terug te kijken op jullie relatie. Door jullie stukgebroken relatie goed te analyseren wordt het je duidelijk om welke reden het verkeerd is gegaan tussen jullie.

Ook al wil je er nu alles aan doen om je ex terug te krijgen. Toch adviseer ik je om niet gelijk achter hem of haar aan te gaan. Als je je ex terug wil, dan is het belangrijk dat je dit op een beheerste manier aanpakt. Schakel je gevoelens dus even uit en handel met je verstand. Bekijk de situatie tussen jullie vanaf een afstandje. Het wordt je dan sneller duidelijk of het mogelijk is voor jou om je ex weer voor je te winnen.

Laat je niet leiden door emoties

Laat jezelf niet leiden door emoties. Als je het rustig en beheerst aanpakt heb je meer kans van slagen dat jullie weer een relatie aangaan. Laat dus niet te veel aan je ex merken dat je hem of haar terug wil. Push je ex niet en geef hem of haar de ruimte om alles op een rijtje te zetten.

Een beetje geduld

Om de spanning tussen jullie weer terug te brengen en de liefde weer op te laten bloeien, zal je ervoor moeten zorgen dat je ex weer verliefd op je wordt. Dit gebeurt natuurlijk niet gelijk. Een beetje geduld is een vereiste.

Een afspraakje plannen

Plan eerst een rustperiode in tussen jou en je ex. Na deze periode van rust kun je rustig contact opnemen met je ex. Probeer een afspraakje te plannen met hem of haar. Maak je ex hierbij wel duidelijk dat je gewoon, als vrienden, wilt bijpraten. Laat niet merken dat je je ex terug wilt.

Zie jullie afspraakje als een eerste date met iemand die je nog niet zo goed kent. Maak dus geen toespelingen en wordt ook niet handtastelijk. Probeer het gevoel van jullie allereerste date weer op te wekken. Als je dit lukt, dan wek je hierbij ook het verlangen bij je ex weer op. Dit hoef je overigens niet tijdens de eerste date te doen. Je kunt ook even afwachten hoe deze date verloopt. Als het gezellig is en jullie plannen een tweede afspraakje, dan kan je ook dan pas toenadering zoeken. Wacht hier ook weer niet te lang mee, want dan loop je het risico dat jullie echt alleen maar vrienden blijven. Je ex zal dan op zoek gaan naar een andere partner.

Bij het terugwinnen van je ex is het dus zaak dat je dit beheerst en stap voor stap aanpakt. Gebruik de rust periode tussen jullie om je emoties te laten afkoelen en alles op een rijtje te zetten. In deze periode kan je dus even tot jezelf komen. Ga dan goed na wat je nu zelf echt wilt en hoe je dit kunt waarmaken. Ga hierbij op een beheerste manier te werk en heb geduld. Haastige spoed is immers zelden goed. En dit geldt vooral als het om relaties gaat.
Weet je nog steeds niet goed hoe je je ex terug kunt krijgen? Of lukt het je toch niet? Dan kan het zijn dat je het toch verkeerd aanpakt. Laat de moed echter niet zakken, want er zijn gelukkig nog tal van andere oplossingen om je ex weer voor je te winnen. Hierover lees je meer in de Ex Terug Methode. Door de tips uit dit boek toe te passen, wordt het mogelijk om je ex weer verliefd te maken op je.

Categorie: Ex Terug