Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ik Mis mijn Ex. Wat Kan Ik Doen Om Hem Of Haar Terug Te Krijgen?

‘Ik mis mijn ex’. Zit deze gedachte continu in je hoofd? Dan wordt het tijd om hier wat aan te doen. In dit artikel lees je wat je kunt doen om je ex niet meer te hoeven missen. Ik geef je tips die je kunt gebruiken om je ex terug te krijgen. Zo raak je het zinnetje ‘ik mis mijn ex’ kwijt.

Het is natuurlijk heel normaal om je ex te missen. Jullie hebben immers een relatie gehad en je gevoelens voor hem of haar zijn niet zomaar verdwenen.

Het missen van je ex hoort bij je liefdesverdriet. Meestal duurt liefdesverdriet een paar weken of enkele maanden. Daarna vergeten de meeste mensen hun ex en zijn ze weer toe aan een nieuwe relatie.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat dit bij jou niet zo werkt. Het zinnetje ‘Ik mis mijn ex’ kan ook in je hoofd blijven hangen. Je kunt je ex dus blijven missen. Als dat zo is, dan is het natuurlijk zinvol om weer contact met je ex op te nemen. Zo kun je peilen of hij of zij ook nog een relatie met je wilt.

Mis je je ex echt?

Voordat je weer toenadering bij je ex zoekt, is het zinvol om duidelijkheid te scheppen in de reden waarom je je ex terug wilt. Mis je hem of haar echt? Of wil je gewoon graag een relatie? Door jezelf af te vragen waarom je je ex terug wilt, kom je erachter of het zinvol is om weer opnieuw contact met je ex te zoeken. Als je alleen maar een relatie wilt met je ex, omdat je het niet leuk vindt om alleen te zijn dan kun je je beter richten op andere bezigheden. Wanneer je weer contact wilt zoeken met je ex, moet je toch echt nog wel gevoelens voor hem of haar hebben. Eenzaamheid is dus geen goede reden.

Neem weer contact op

Als je erover uit bent en voor de volle honderd procent weet dat je je ex terug wilt, dan zal je dus in actie moeten komen. Dit doe je door weer contact met hem of haar op te nemen. Stuur je ex een sms’je of appje of bel hem of haar voor een oppervlakkig gesprek. Het doel van het contact is natuurlijk om een afspraakje te regelen. Maak je ex wel duidelijk dat contact met hem of haar opneemt voor een gezellig gesprek als vrienden. Laat dus niet merken dat je meer wilt. Dit zou hem of haar alleen maar afschrikken.

Laat je van je aantrekkelijkste kant zien

Heb je een afspraak met je ex? Zorg er dan voor dat de vonk tussen jullie weer overslaat. Dit doe je door je ex te laten inzien hoe leuk jij bent en hoe fijn jullie het samen hadden. Ga na waarom hij of zij destijds op jou is gevallen en haal hier je voordeel uit. Als je weet wat je ex aantrekkelijk vindt dan kan je dit inzetten tijdens jullie date. Door je ex te laten zien wat hij of zij mist, zal je ex alleen maar meer naar je gaan verlangen. Hij of zij wil je dan snel weer terug.

Categorie: Ex Terug