Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Hoe Win Je Je Ex Terug?

Hoe win je je ex terug? Wil je graag een antwoord op deze vraag? Dan is het zinvol om even verder te lezen. In dit artikel vertel ik je wat je kunt doen om je ex weer voor je te winnen. Het wordt dan een stuk helderder voor je welke stappen je kunt ondernemen om je ex terug te krijgen.

Veel mannen en vrouwen weten niet goed wat ze moeten doen om hun ex terug te winnen. Ze pakken het vaak helemaal verkeerd aan.

Bij het terugwinnen van hun ex maken de meeste mensen cruciale fouten. Ze proberen continu met hun ex in contact te komen, maar dit werkt niet. Door je ex te bestoken met sms’jes en telefoontjes, krijgt hij of zij alleen maar een afkeer van je. Bovendien kom je dan erg wanhopig over.

Even rust

Na jullie breuk is het verstandig om je ex even met rust te laten. Jullie kunnen dan allebei even tot jezelf komen. In de tijd dat jullie geen contact hebben kan je je emoties wat laten afkoelen. Door jezelf de tijd te geven, kan je de breuk wat beter verwerken en objectiever naar de situatie kijken. Het is dan mogelijk om op een beheerste manier je ex weer voor je te winnen.

Hoe win je je ex terug? Wat moet je niet doen?

Hieronder lees je meer over wat je niet moet doen om je ex weer terug te krijgen. Lees dit goed door en haal er je voordeel uit.

  • Proberen om vrienden te blijven met je ex
  • Je ex bestoken met sms’jes en telefoontjes
  • Contact blijven houden met familie en vrienden van je ex
  • Proberen om een ruzie goed te praten
  • Cadeaus kopen voor je ex om het weer goed te maken

Proberen om vrienden te blijven met je ex

Blijf geen vrienden met je ex. Hiermee maak je het jezelf nog moeilijker. Tussen vrienden is er geen seksuele spanning. Ze voelen zich niet tot elkaar aangetrokken. Als jullie vrienden blijven, dan is de aantrekkingskracht en seksuele spanning weg tussen jullie. Door vrienden te blijven met je ex krijg je hem of haar dus niet terug.

Je ex bestoken met sms’jes en telefoontjes

Misschien denk je nu dat het zinvol is om contact met je ex te houden, maar dit is niet zo. Door steeds toenadering te zoeken bij je ex en hem of haar sms’jes te sturen en te bellen, creëer je juist een afstand. Je komt dan erg wanhopig over en je ex heeft alleen maar minder interesse in je.

Zoek de eerste weken na jullie breuk even helemaal geen contact met je ex. Deze tijd kunnen jullie allebei gebruiken om de emoties wat te ordenen en wat stabieler te worden. Na een aantal weken kan je je ex weer benaderen. Realiseer je wel dat het van twee kanten moet komen. Als je ex nooit contact met je opneemt dan is hij of zij niet meer in je geïnteresseerd. Het heeft dan geen zin om hem of haar weer voor je te winnen.

Contact houden met familie en vrienden van je ex

Blijf geen contact zoeken met de familie en de vrienden van je ex. Dit kan een negatieve invloed hebben op het contact tussen jou en je ex. Hiermee verklein je de kans om hem of haar weer terug te winnen. Vermijdt de komende tijd het contact met zijn of haar familie en vrienden.

Proberen om een ruzie goed te praten

Probeer niet om een ruzie tussen jou en je ex goed te praten. Hiermee maak je een cruciale fout. Door een ruzie goed te praten, blijf je hangen in het verleden. Dit is zinloos, want je moet je blik juist op de toekomst richten.

Cadeaus kopen voor je ex om het weer goed te maken

Vooral mannen zijn hier een ster in. Ze denken dat ze met cadeaus hun ex terug kunnen winnen. Als je ook denkt dat dit een oplossing is, dan maak je hiermee fout. Als je je ex cadeaus geeft, dan zal zij dit zien als een soort omkoping. Hierdoor raakt ze minder geïnteresseerd in je.

Categorie: Ex Terug