Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Hoe Win Ik Mijn Ex Terug? Hoe Moet Ik Dit Aanpakken?

“Hoe win ik mijn ex terug?” Is dat iets dat je jezelf al een tijdje afvraagt en dat je graag wilt? Dan is het tijd voor actie. Ook al ben je misschien bang dat het je niet lukt, het is in ieder geval het proberen waard.

Veel mannen en vrouwen stellen zichzelf de vraag “Hoe win ik mijn ex terug?” Het is niet gemakkelijk om je ex weer voor je te winnen, maar het is ook niet onmogelijk.

Als je echt graag je ex terug wilt, dan is het tijd om stappen te ondernemen waarmee je je ex weer terug krijgt.

Blijf rustig

Als je je ex terug wilt winnen dan is het belangrijk dat je rustig en stabiel blijft. Door te snel te handelen en je ex te overspoelen met berichtjes en cadeaus, stoot je hem of haar alleen maar meer van je af. Blijf dus rustig en neem een tijdje afstand van je ex.

Waarschijnlijk is je relatie voorbij, omdat jullie terechtkwamen in een sleur of omdat jullie veel ruzie hadden.

Als je ex jullie relatie heeft verbroken vanwege een ruzie dan is het vaak niet zo moeilijk om hem of haar weer voor je te winnen. Wanneer jullie een tijdje geen contact hebben is de ergste woede verdwenen en kijken jij en je ex waarschijnlijk anders tegen de situatie aan. Wanneer je het dan goed wil maken met je ex, is het belangrijk dat je hem of haar laat weten dat het voor een deel ook jouw schuld was. Door je ex te laten weten dat jij er ook aandeel in had zal hij of zij je al snel aantrekkelijker vinden.

Uit elkaar vanwege sleur

Als jullie relatie is stukgelopen vanwege de bekende sleur, dan wordt het iets lastiger om je ex weer terug te winnen. Toch is het wel mogelijk. De liefde tussen jullie is namelijk niet zomaar verdwenen. Test uit of je ex nog gevoelens voor je heeft door het vuurtje tussen jullie weer aan te wakkeren. Als je ex ook nog wat voelt voor jou dan zal hij of zij weer meer interesse in je tonen.

Zoek weer rustig contact

Als jullie een tijdje geen contact hebben gehad, kan je proberen om langzaamaan weer toenadering te zoeken. Bel je ex op en vraag hoe het met hem of haar gaat. Voer een oppervlakkig gesprek en laat niet merken dat je hem of haar terug wilt. Als het eerste telefoongesprek goed ging, dan kan je je ex weer vaker bellen. Zorg ervoor dat er na een aantal korte telefoongesprekken, korte ontmoetingen plaatsvinden. Voor je ex moet het net lijken alsof dit onverwachtse ontmoetingen zijn.

Zo’n ontmoeting leidt bij je ex tot een onrustig gevoel. Hij of zij krijgt verlangt er dan steeds meer naar om bij je te zijn. Als je ervan overtuigd bent dat je ex je weer terug wilt dan kun je natuurlijk actie gaan ondernemen.

Regel een afspraakje

Probeer een afspraak met je ex te regelen, maar laat dan niet merken dat je hem of haar terug wilt. Geef jullie afspraak dan ook geen naam, of zie het als een eerste date met iemand die je nog niet goed kent. Als je je ex laat merken dat je weer een relatie met hem of haar wilt, dan zet je je ex voor het blok. Dit zal hem of haar alleen maar afschrikken. Het wordt dan natuurlijk haast onmogelijk om je ex weer terug te krijgen.

Eigenlijk is het onmogelijk om een goed antwoord te geven op de vraag “Hoe win ik mijn ex terug?” Er bestaan hier verschillende methodes voor. Je kunt dus een methode kiezen die het beste bij jouw situatie past. De Ex Terug Methode geeft je tal van tips die jou kunnen helpen om je ex weer terug te krijgen.

 

Categorie: Ex Terug