Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Hoe Krijg Je Je Ex Terug? Pak Het Rustig Aan En Win Je Ex Terug

Hoe krijg je je ex terug? Vraag je jezelf dit ook af? Dan heb je wellicht veel aan de tips in dit artikel.

Als je je ex terug wil, dan is het verstandig om dit niet te snel te willen. Veel mannen en vrouwen die hun ex terug willen, handelen te snel en maken cruciale fouten. Het wordt dan helemaal niet meer mogelijk om een relatie met hun ex aan te gaan. Als jij echt graag je ex terug wil, dan moet je deze fouten natuurlijk niet maken.

Om het op de juiste manier te doen, raad ik je aan om dit artikel te lezen en de tips op jouw situatie toe te passen. Door dit te doen wordt de vraag ‘Hoe krijg je je ex terug’ volkomen verleden tijd.

Pak het rustig aan

Nu jullie uit elkaar zijn, realiseer je je waarschijnlijk pas hoe goed je het had met je ex. Ineens besef je je wat je hebt verloren. Natuurlijk wil je weer terug naar wat jullie hadden.

Veel mannen en vrouwen nemen na een relatiebreuk weer direct contact op met hun ex. Misschien wil je dit nu ook doen, maar dit is niet verstandig. Hiermee schrik je je ex alleen maar af. Je komt dan ontzettend wanhopig over en je ex krijgt dan alleen maar een afkeer van je.

Verbreek het contact voor even

Als je het goed wilt aanpakken, is het verstandig om rustig te blijven en het contact met je ex even te verbreken. Stop dus direct met het versturen van sms’jes, appjes en mailtjes. Check ook niet continu de Facebook-pagina van je ex. Als je dit doet, word je continu geconfronteerd met je ex en kan je je niet richten op andere zaken.

Als je steeds met je ex bezig bent, kun je je leven niet oppakken en blijf je hangen in je verdriet. Probeer jezelf dus te dwingen om je bezig te houden met andere activiteiten.

Door het contact even te verbreken, kunnen jullie allebei tot rust komen. Je kunt je gevoelens dan goed op een rijtje zetten en je emoties wat laten bekoelen. Bij een volgens contact met je ex kun je dan veel rustiger praten met elkaar.

Gebruik een smoesje

Als je een paar weken afstand van je ex hebt genomen, kan je weer beginnen met het zoeken van toenadering. Je kunt contact met je ex zoeken door hem of haar een berichtje te sturen waarmee je een afspraakje probeert te regelen. In dit berichtje moet je niet laten blijken dat je hem of haar terug wilt. Stuur je ex dus een berichtje als:

Hoi, hoe is het met jou? Weet je nog die keer dat we een dagje naar Amsterdam wilden gaan? Onze relatie is wel voorbij, maar toch lijkt het me super om dat een keer met jou te doen. Gewoon als vrienden toch? Ik bedoel, het is toch ook niet zo dat we elkaar haten nu het over is tussen ons?

Je brengt dan een oude afspraak terug en veel mensen komen hun afspraken graag na. Je ex heeft dus sneller de neiging om ja te zeggen tegen je voorstel. Verder geef je in zo’n berichtje ook nog eens aan dat je helemaal geen verwachtingen hebt. Je wilt immers gewoon als vrienden afspreken.

Je kunt ook een berichtje sturen waarin je je ex uitnodigt voor een gezellige middag/avond:

Hi, het is lekker weer hè? Dacht net aan de vorige zomer. Weet je nog dat we toen vaak op een terrasje gingen zitten? Wat hadden we een lol toen. Dit weekend wordt het ook weer heerlijk weer en in ga samen met een vriend/vriendin lekker op een terrasje zitten. Vroeg me af of je het leuk vindt om ook te komen. Gewoon als vrienden. Neem anders gezellig een vriend/vriendin mee! Hoor het wel of je dit een leuk plan vindt.

Met zo’n bericht haal je een oude herinnering op. Als je ex dit bericht leest, dan komen er vast wel wat emoties bij hem of haar los. Het is ook verstandig om te laten weten dat je nog een vriend of vriendin meeneemt. Jullie zijn dan niet echt samen, maar toch bij elkaar. Zo geef je je ex de indruk dat je alleen maar vrienden wilt zijn. Door op het einde ik hoor het wel te zeggen, kom je niet wanhopig over. Je maakt je ex dan duidelijk dat je niet intens verdrietig bent als hij of zij nee zegt.

Ga terug naar het begin

Ga terug naar het moment dat je je ex veroverde. Bedenk eens goed wat je toen deed waarmee je zijn of haar aandacht trok. Als je weet wat je ex aantrekkelijk vond, dan kan je dit dus inzetten tijdens een afspraakje met hem of haar.

Wanneer jullie weer een paar keer hebben afgesproken en het is duidelijk dat je ex jou ook weer terug wilt, dan is het verstandig om wel kalm te blijven. Laat eerst zelfs wat twijfel zien, maar laat je ex wel merken dat je er ook open voor staat om opnieuw een relatie met hem of haar aan te gaan.

Categorie: Ex Terug