Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? 10 Korte Maar Effectieve Tips

Hier zijn tien korte tips om je liefdesverdriet te laten verdwijnen en je ex terug te winnen.

Ook gewoon de dingen die weleens het verschil kunnen maken tussen het terugkrijgen van je ex en doorbaggeren in eenzaamheid.

De 10 tips zijn gebaseerd op het boek Ex Terug Methode van Edwin Edinga.

Vergeet maar niet dat het echt mogelijk is om je ex terug te krijgen, al zul je heel snel domme fouten maken door de emotionele toestand waar je in zit. Daarom geef ik jou de tien belangrijkste tips hieronder van mij…

De Top 10 Om Je Ex Terug Te Krijgen

1. Doe maar rustig aan – wees ook geduldig en accepteer dat het de nodige tijd zal hebben om over je liefdesverdriet heen te komen. Het heeft ook de tijd nodig om weer bij elkaar te komen.

2. Geef je ex de ruimte om bij te komen – je ex zal je niet missen als je de hele tijd belt of vraagt waar hij of zij is.Daar zal hij zich alleen maar aan ergeren. Laat dat een tijdje liggen en probeer ook niet op msn of hyves te checken hoe het gaat met je ex. Lees meer over hoe je elkaar de tijd gunt.

3. Probeer ook niet in contact te komen met vrienden of familie van je ex, als je wel contact hebt, probeer het dan over andere onderwerpen te hebben dan je ex. Maar hou wel de lijntjes open ook als je ex niet verliefd op jou is.

4. Maak ook geen gebruik van vrienden die je ex kunnen bespioneren wat hij allemaal aan het doen is – het is laf en gewoon niet leuk, maar het zal je niet helpen je liefdesverdriet te overwinnen, al helemaal niet om je ex terug te krijgen. Want dat is toch wat je wil? je ex terugwinnen. Beter kun je een methode gebruiken die daadwerkelijk helpt om je ex te krijgen.

5. Na een poosje kan je je ex uitnodigen om contact op te nemen met je. Door bijvoorbeeld eens wat te drinken, gewoon voor de gezelligheid. Doe dit op een vrijblijvende, nietsdwingende manier. Leer hier ook hoe je contact opneemt met je ex.

6. Geef je fouten een keertje toe, doe een eerlijke poging om te veranderen. Zodat je indruk kan maken op je ex en bewijs dat je hem of haar terug wilt hebben! In hetvolgende artikel overeen tweede kans leer je nog meer over wat je allemaal niet moet gaan doen om een ex terug te winnen.

7. Probeer niet al te emotioneel te worden – weinig mensen, dus ook je ex, steken liever geen tijd en de energie in iemand die heel wispelturig is en een depri. Probeer hier ook uit te komen.

8. Lach breeduit, zeker als je buiten de deur bent – je gedragen als een slachtoffer is niet de manier om je liefdesverdriet te verwerken. Dat kan namelijk de verkeerde kant op werken.

9. Doe een restyling van bijvoorbeeld je haar – je zal je beter voelen, en je ex zal onder de indruk zijn als hij jou een keer ziet. Misschien word hij wel een beetje rood aangekleurd!

10. Ga verder met je leven – je moet toch door, of je je ex terug wint of niet, bovendien laat je zien wie er in controle is over jou leven. Mensen voelen zich sneller aangetrokken tot mensen die een grote scheut zelfvertrouwen hebben.

Voor meer tips, bekijk de site exterug.nl.

Categorie: Ex Terug

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*