Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Win Je Ex Weer Voor Je In Een Paar Stappen

Blijft de vraag “Hoe krijg ik mijn ex terug?” continu door je hoofd spoken? Is je relatie voorbij en kan je je ex maar niet uit je hoofd zetten? Dan zijn er manieren om hem of haar weer terug te krijgen. Ook al denk je nu misschien dat het onmogelijk is, toch is dit niet zo. Het is zelfs veel makkelijker dan je nu wellicht denkt om je ex weer voor je te winnen.

Niet stalken

De uitspraak “Je weet pas wat je hebt, als je het verloren hebt”, heb je vast al vaker gehoord. Deze uitspraak is ook van toepassing op jullie liefdesbreuk. Je hebt je ex verloren en je realiseert je nu pas (of nog meer) dat je hem of haar helemaal geweldig vindt. Je wilt je ex dus terug. Waarschijnlijk heb je nu de neiging om hem of haar te sms’en, te appen of te bellen, maar doe dit niet. Het is nu heel belangrijk dat je jezelf niet te veel opdringt. Blijf dus rustig en gedraag je niet als een stalk(st)er. Als je continu contact zoekt, stoot je je ex alleen maar verder van je af. Het werkt beter als je de eerste paar weken helemaal geen contact zoekt met je ex. Het maakt hierbij niet uit hoe leuk je hem of haar vindt, doe dit niet. Stop dus met het continu sms’en en appen en stop ook met het checken van zijn of haar Facebookpagina.

Verzin een slimme smoes

Heb je een tijdje afstand genomen? Dan wordt het nu weer tijd om elkaar weer te ontmoeten. Natuurlijk vraag je hem of haar niet voor date. Verzin dus een slimme smoes om met hem of haar af te spreken. Stuur hem of haar een sms als: “Hoi, hoe gaat het? We wilden nog een keer naar dat ene museum/dat concert, weet je nog? Ik weet wel dat onze relatie nu ten einde is, maar misschien kunnen we samen gaan, gewoon als vrienden? Het is immers toch niet zo dat we elkaar haten of zo?” Met zo’n sms’je maak je je ex duidelijk dat je dit gewoon als vrienden wilt doen en dat je hier helemaal geen bijbedoelingen mee hebt. Je legt dan geen druk op de situatie en je ex zal veel sneller instemmen met een afspraak. Tijdens jullie ontmoeting behandel je je ex wel als een date.

Wakker het vuur aan

Je ex heeft ooit wat voor je gevoeld en dit gevoel kan nu niet ineens weg zijn. Er is echt nog wel iets over van dit gevoel voor jou. Misschien is er nog wel genoeg gevoel over om het vuurtje tussen jullie weer aan te wakkeren. Doe dit niet gelijk aan het begin van jullie afspraakje, maar geef het de tijd. Wacht er desnoods even mee voor een volgend afspraakje. Houdt het tijdens jullie date dan ook eerst vriendschappelijk. Door hem of haar als een vriend of vriendin te behandelen, wek je bij je ex alleen maar meer verlangen op. Nodig hem of haar vervolgens een keertje bij je thuis uit en voer de spanning wat op. Als je zeker weet dat je ex ook nog gevoelens heeft voor jou, dan kan je natuurlijk toenadering zoeken. Ga steeds dichter bij hem of haar zitten, totdat jullie weer zoenen.

Reageer cool

Als je ex vervolgens weer bij je terug wilt komen, is het een zaak dat je nog steeds rustig blijft. Neem dus een koele houding aan en laat eerst wat twijfel zien als je ex je laat weten dat hij of zij je terug wil. Laat daarna weten dat je het goed vindt om het nog een keer te proberen.

Categorie: Ex Terug