Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ex Vriendin Terug. Hoe Krijg Je Je Ex Vriendin Terug?

Wil je je ex vriendin terug? Kan je aan niemand anders meer denken en ben je erachter gekomen dat zij het eigenlijk is voor jou? Dan wordt het natuurlijk tijd om in actie te komen! Met stilzitten bereik je helemaal niets. Het wordt dan natuurlijk onmogelijk om je ex vriendin terug te krijgen.

De meeste mannen weten niet wat ze kunnen doen om hun ex weer terug te krijgen. Gelukkig kan ik je hier een handje op weg helpen om je ex vriendin terug te krijgen. Er zijn een aantal manieren die je kunt gebruiken om je ex weer voor je te winnen en weer een relatie met haar aan te gaan.

Als je de tips in dit artikel toepast is het natuurlijk nog niet zeker of je je ex vriendin terug krijgt, maar hiermee vergroot je de kansen wel. Je pakt het dan namelijk op de juiste manier aan en hierdoor heb je meer kans om haar weer voor je te winnen.

Kijk even terug

Voordat je echt actie onderneemt is het zinvol om even terug te kijken op het verleden. Kijk naar jullie vorige relatie en probeer te ontdekken waar het is fout gegaan tussen jullie. Door hier objectief naar te kijken, kun je erachter komen tegen welke problemen jullie aanliepen. Hier kan je dan weer een oplossing voor vinden. Door een oplossing voor jullie probleem te vinden, hebben jullie tijdens een volgende relatie minder snel problemen.

Doe het rustig aan

Als je graag weer terug wilt naar je ex vriendin dan is het verstandig om het rustig aan te doen. Overlaad haar dus niet met sms’jes, appjes of andere berichtjes. Dit werkt alleen maar tegen je. Je ex vriendin zal juist een afkeer van je krijgen en dit kan jullie relatie nog meer beschadigen. Ze wil je dan helemaal niet meer terug.

Doe het rustig aan en handel stap voor stap. Bekijk jullie situatie realistisch. Zo kun je het beste bepalen op welke manier je je ex vriendin weer voor je kunt winnen. Als je dit weet dan wordt het tijd voor actie. Het is belangrijk dat je op het juiste moment stappen onderneemt.

Als jullie een paar weken geen contact hebben gehad dan kan je haar weer eens benaderen. Wacht hier niet te lang mee, want in de tussentijd verminderen de gevoelens die ze nog voor jou heeft. Ook loop je dan het risico dat ze al een nieuwe vriend heeft.

Neem ook weer niet te snel contact op. Dan kom je over als een wanhopige man. Wacht dus een paar weken en benader haar dan. Vindt hier dus een tussenweg in. Na een paar weken kan je haar weer een berichtje sturen. Wacht daarna een paar dagen voordat je weer wat stuurt. Het lijkt dan net alsof jullie breuk je niet zo heel veel doet. Als je ex nog interesse in je heeft dan zal ze dan ook meer moeite voor je gaan doen.

Wanneer je contact blijft houden met je ex vriendin, dan zal ze niet zo snel een andere man ontmoeten. Het wordt dan veel makkelijk om je ex vriendin terug te krijgen en weer een relatie met haar te starten.

Categorie: Ex Terug