Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ex Terugwinnen? Dit Is Niet Moeilijk!

Je ex terugwinnen is makkelijker gezegd dan gedaan. Als je last hebt van liefdesverdriet, dan wil je maar een ding en dat is je ex terugwinnen. Je voelt je leeg en eenzaam zonder je ex. Je mist hem of haar.

Als jullie relatie net ten einde is, dan ben je voorlopig even single. Sommige mensen vinden het heerlijk om single te zijn. Ze vinden het fijn om met niemand rekening te hoeven houden. Als jij niet tot die groep behoort, je ex vreselijk mist en hem of haar terug wil, dan is het mogelijk om je ex terug te winnen.

Je ex terugwinnen is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Of dit mogelijk is, hangt weer van de situatie af. Als jullie relatie als een kaars is uitgedoofd of als jullie een korte relatie hadden, wordt het misschien wat moeilijker om je ex terug te winnen. Toch is het niet onmogelijk. Veel relaties zijn weer te redden. In dit artikel laat ik je zien hoe jouw ex terugwinnen mogelijk wordt.

Verbreek al het contact

Het klinkt waarschijnlijk erg onlogisch, maar als je je ex wil terugwinnen dan is het noodzakelijk om even alle contacten van jouw kant met hem of haar te verbreken. Zoek dus zelf geen contact met je ex, maar reageer wel als hij of zij contact met je zoekt. Zo kom je niet wanhopig over en dit kan een positieve invloed hebben op het verdere verloop van jullie relatie.

Door wel contact te zoeken met je ex, drijf je alleen maar verder van hem of haar af. Je komt dan over als een stalker en dit werkt alleen maar tegen je. Je ex zal dan juist minder interesse in je krijgen en wil geen relatie meer met je.

Is jullie relatie nog maar kort geleden stukgelopen? Dan is de kans groot dat er nog veel te redden valt. Waarschijnlijk heeft je ex dan nog wat gevoelens voor je en wordt het gemakkelijker om het vuurtje tussen jullie weer aan te wakkeren. Als jullie relatie al een paar maanden voorbij is, dan wordt het iets moeilijker om je ex weer terug te winnen, maar het is niet onmogelijk. Je moet hierbij gewoon de juiste stappen ondernemen.

Ex terugwinnen na een lange tijd

Je ex terugwinnen na een langere tijd is niet zo makkelijk. De gevoelens die je ex voor je had zijn misschien wel weggeëbd. Je ex heeft niet meer de gevoelens voor je die hij of zij eerder had. Als je weer contact hebt met je ex, dan zal je het dus de tijd moeten geven om de gevoelens die er ooit waren weer terug te laten komen.

Wanneer je een lange tijd geen contact hebt gehad met je ex dan is het belangrijk om rustig te werk te gaan. Bel hem of haar een keertje op of zorg dat je je ex ‘toevallig’ tegenkomt. Tijdens een telefoongesprek of een toevallige ontmoeting kan je er al een beetje achter komen of hij of zij nog wat voor je voelt.

Als je denkt dat je ex ook nog wat voor jou voelt dan is het een zaak om het contact warm te houden. Probeer weer toe te werken naar een afspraakje op korte termijn.

Ex terugwinnen na een korte breuk

Heeft je ex het net uitgemaakt? Dan wordt het veel gemakkelijker om weer snel in contact te komen met je ex. Zijn of haar gevoelens voor jou zijn waarschijnlijk nog niet helemaal verdwenen.

Vooral wanneer jullie met ruzie uit elkaar zijn gegaan, wordt het makkelijk om je ex weer terug te winnen. Je kunt het dan weer goedmaken met je ex en de ruzie bijleggen.

Als jullie relatie in een sleur terecht was gekomen en als een kaars is uitgedoofd, dan wordt het wat moeilijker om jullie relatie nieuw leven in te blazen. Het lijkt er dan op dat jullie relatie het eindstation heeft gepasseerd. Toch is er ook dan nog een oplossing. Je zult er alleen wat harder aan moeten werken om de gevoelens bij je ex weer aan te wakkeren.

Wil je meer weten over je ex terugwinnen? Dan raad ik je aan om de Ex Terug Methode uit te proberen. In de Ex Terug Methode lees je precies welke stappen en instructies je op kunt volgen om je ex weer terug te winnen. Hiermee krijg je je ex weer terug en kunnen jullie samen weer een relatie en een toekomst opbouwen.

Categorie: Ex Terug