Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ex Terugwinnen Tips. Doeltreffende Tips Om Je Ex Terug Te Winnen

Wil jij je ex graag terugwinnen? Dan is dit mogelijk. Er zijn namelijk een aantal methodes die je kunnen helpen om je ex terug te winnen.

Je ex terugwinnen is eigenlijk veel gemakkelijker dan je denkt. Met de ex terugwinnen tips die ik je in dit artikel geef, kun jij je ex binnen no time weer voor je winnen.

Ontdek hier welke tips je het beste kunt toepassen om je ex weer terug te krijgen.

Vijzel je zelfvertrouwen wat meer op

Het gros van de mannen en vrouwen vindt een zelfverzekerde persoon aantrekkelijker dan een onzeker iemand. Je ex zal jou ook aantrekkelijker vinden als je wat minder onzeker bent. Vijzel je zelfvertrouwen dus op. Dit kun je doen op tal van manieren. Zo kan je werken aan je zelfvertrouwen door te gaan sporten en jezelf een nieuwe look te geven.

Ga vaker sporten

Als er een manier is om meer zelfvertrouwen te krijgen dan is het wel sporten. Als je regelmatig sport dan word je al snel wat gespierder en slanker. Je voelt jezelf dan veel aantrekkelijker en dit heeft natuurlijk ook weer invloed op je zelfvertrouwen. Verder is sporten ook heel erg goed voor je psyche. Tijdens het sporten maak je een endorfine aan. Deze stof staat ook wel bekend als het gelukshormoon. Door endorfine aan te maken kan je alles veel beter aan. Je kunt de breuk tussen jullie dus veel makkelijker verwerken.

Zorg ervoor dat je ex jaloers wordt

Regel wat dates met andere mannen of vrouwen. Als je ex nog gevoelens voor jou heeft dan maak je hem of haar jaloers. Hij of zij wordt dan jaloers dat een andere man of vrouw ook interesse in jou heeft. Je ex zal dan snel weer toenadering bij je zoeken.

Plan onverwachtse ontmoetingen

Regel toevallige, onverwachtse ontmoetingen met je ex. Probeer dan met veel vrienden of vriendinnen te zijn en laat je ex zien dat het heel goed met je gaat. Je laat dan aan je ex zien dat je een rijk sociaal leven hebt. Probeer tijdens een ontmoeting niet te praten met je ex. Negeer hem of haar dus. Je ex komt dan vanzelf naar je toe en jij hebt controle over de situatie.

Speel geen spel

Het is erg spannend om pogingen te ondernemen om je ex terug te winnen. Het zorgt weer voor wat spanning. Speel echter geen spelletje met je ex en behandel hem of haar met respect. Je krijgt je ex in ieder geval niet terug als je hem of haar bewust pijn doet. Maak dus geen vervelende opmerkingen. Laat je ex af en toe merken dat je nog veel om hem of haar geeft. Doe dit ook weer niet te vaak, want hiermee schrik je je ex af. Als hij of zij ook nog wat voor jou voelt en je terug wil, dan kan je later meer laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

Weet je nog niet goed wat je moet doen om je ex terug te krijgen? Dan raad ik je aan om de Ex Terug Methode eens uit te proberen. In dit boek staan talloze tips en technieken die je kunt toepassen om je ex weer voor je te winnen. Door de tactieken uit de Ex Terug Methode te gebruiken wordt de kans veel groter dat jij snel weer samen bent met je ex.

Categorie: Ex Terug