Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Ex Terug? Pak Het Rustig Aan

Is je ex terug krijgen iets dat je graag wilt? Vraag jezelf dan eerst goed af of dit echt wel zo is. Als jullie relatie net voorbij is dan zit je in de fase van liefdesverdriet. Je voelt je dan leeg en eenzaam en denkt alleen maar aan hem of haar. Je kunt niet begrijpen dat hij of zij jullie relatie heeft beëindigd.

Gelukkig is liefdesverdriet niet iets waar je maandenlang mee rondloopt. Na een aantal weken zal je weer verder moeten gaan met je leven. Als je je leventje weer wat op de rails hebt, dan zal je waarschijnlijk al snel ontdekken hoe belangrijk je ex voor jou is. Je komt er dan achter of je je ex terug wil.

Vraag jezelf dus eerst af of je je ex nu echt wel mist. Het kan ook zijn dat je gewoon niet alleen wilt zijn. Als je echt zeker weet dat je je ex terug wil dan kan je actie ondernemen. Je kunt dan proberen om hem of haar te laten inzien dat jullie wel bij elkaar passen.

Waar ging het mis?

Voordat je weer contact zoekt met je ex, is het zinvol om na te gaan waar het precies verkeerd ging tussen jullie. Kijk dus eens goed terug op jullie relatie en ga op zoek naar een oplossing voor jullie probleem. Hierdoor kunnen jullie problemen in de toekomst voorkomen.

Heeft je ex nog gevoelens voor je?

Wanneer het voor jou echt duidelijk is dat je je ex terug wil, zal je te weten moeten komen of je ex jou ook terug wil. Waarschijnlijk is je ex niet van steen. Zijn of haar gevoelens voor jou zijn niet zomaar verdwenen. Je ex zal dus ongetwijfeld nog wat voor jou voelen. Zelfs als je ex al een andere relatie heeft, kan hij of zij nog gevoelens voor jou hebben.

Je komt erachter of je ex nog gevoelens voor je heeft door zijn of haar gedrag te bestuderen. Als het gedrag dat hij of zij vertoont overeenkomt met wat je van hem of haar gewend was dan kan het zomaar zijn dat je ex nog gevoelens voor je heeft.

Pak het rustig aan

Als je bijna zeker weet dat je ex jou terug wilt dan kan je langzaamaan stappen ondernemen om jullie relatie weer nieuw leven in te blazen. Pak dit rustig aan en geef het de tijd. Je ex loopt namelijk niet weg. Zoek dus voorzichtig weer contact met je ex en bouw dit langzaam op. Bel hem of haar dus niet gelijk een paar keer per dag. Als je te veel contact zoekt kom je namelijk erg wanhopig over en krijgt je ex alleen maar een afkeer van je.

Heb je een eerste afspraak gepland met je ex? Blijf dan kalm en doe je niet anders voor. Blijf dus gewoon jezelf. Zo is je ex immers ook op je gevallen.

Laat zien dat je bent veranderd

Tijdens jullie afspraakjes kun je je ex laten zien dat je echt wel bent veranderd. Laat hem of haar inzien dat jij ook een bijdrage hebt geleverd aan het stuklopen van jullie relatie en dat je weet waar je aan moet werken. Onderneem ook wat meer sociale activiteiten of ga meer sporten. Door jezelf te ontplooien maak je jezelf een stuk aantrekkelijker voor je ex. Hij of zij ziet dan dat je echt bent veranderd en een veel leukere persoon bent geworden. Iemand waar je ex weer een relatie mee wil.

Categorie: Ex Terug