Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Je Ex Terug Willen. Wel Of Niet?

Je ex terug willen. Is dat iets wat je wilt of twijfel je hierover? Dan is dit niet zo heel vreemd. Heel veel mannen en vrouwen hebben deze twijfels.

Om je steun te bieden in je keuze, heb ik in dit artikel duidelijk gemaakt op welke wijze je jouw ex terug kunt winnen. Nadat je dit artikel hebt gelezen, kun je natuurlijk zelf beslissen of je je ex terug wilt of niet.

Je twijfels over of je je ex terug zou willen, komen doordat je gevoel en verstand niet met elkaar in evenwicht zijn. Verstandelijk gezien is het misschien niet slim om je ex weer terug te willen, maar je gevoel zegt weer iets heel anders. Je gevoel en verstand zijn dus niet in balans. Je kunt dan niet goed beslissen of je je ex terug zou willen.

Gevoel en verstand

Zo net na je relatiebreuk is je gevoel waarschijnlijk erg onvoorspelbaar. Het ene moment wil je weer terug naar je ex, terwijl je op het andere moment je ex nooit meer wilt zien.

Je hoort vaak dat je naar je gevoel moet luisteren als het om de liefde gaat. Toch is dit niet altijd goed. Soms is het echt verstandigere om je gevoel even opzij te schuiven en puur uit verstand te handelen. Als je twijfelt of je terug naar je ex wilt dan is het belangrijk dat je hier pas een beslissing over neemt als je zeker weet wat je wilt. Je gevoel en verstand moeten dan in balans zijn.

Doe het stap voor stap

Las na de breuk eerst even een rustperiode van minimaal een maand in. Zoek in deze periode helemaal geen contact met je ex. In deze maand heb je de tijd om tot bezinning te komen. Je komt er dan goed achter wat je moet doen. Soms kan het ook helpen om even helemaal niets te doen. Denk dus even niet aan je ex en vraag jezelf niet af of je terug naar hem of haar wilt. Laat alles even op zijn beloop. Er zal dan vanzelf een keer een moment komen dat je ineens inziet wat je moet doen.

Je ex terug willen

Na de periode van rust kun je er ook achter komen dat je niet meer twijfelt. Je weet dan zeker dat je je ex terug wilt. Als dit het geval is, dan wordt het natuurlijk tijd om actie te ondernemen om je ex weer voor je te winnen. Door de juiste methode toe te passen, wordt het mogelijk dat je ex jou ook weer terug wilt. Zorg er in ieder geval voor dat je de spanning tussen jullie weer terug brengt en dat je ex weer naar jou verlangd.

Categorie: Ex Terug