Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

De Meest Doeltreffendste Ex Terug Tips

De meest doeltreffendste ex terug tips? Je leest er alles over in dit artikel. Hierin vertel ik je wat je kunt doen om je ex terug te krijgen.

De tips die ik je geef zijn eigenlijk heel eenvoudig uit te voeren, maar waarschijnlijk heb je er zelf nog niet aan gedacht om dit te doen.

Door de tips toe te passen op je eigen situatie wordt het voor jou veel gemakkelijker om je ex weer terug te krijgen.

Elke relatie is weer anders. De tips die ik je geef kun je dan ook niet letterlijk overnemen en toepassen. Ze kunt ze zien als een inspiratiebron. Pas de tips toe op jouw situatie en haal hier al snel je voordeel uit.

  • Een maand geen contact met je ex
  • Geen seks met je ex
  • Vrienden blijven met je ex

Een maand geen contact met je ex

Neem een maand lang afstand van je ex. Dit lijkt een lastige opgave en gaat waarschijnlijk tegen je gevoel in, maar het is wel een methode om je ex weer voor je te winnen. Als je een maand lang geen contact hebt met je ex dan geef je hem of haar de tijd om jou te gaan missen.

Laat het in die maand van je ex afhangen. Als hij of zij in die maand contact met jou zoekt, dan kan je best reageren op zijn of haar bericht. Neem alleen zelf geen contact met hem of haar op.

Als je ex jou mist, dan wordt het weer mogelijk om hem of haar terug te krijgen. Het kan zijn dat je ex na een maand weer toenadering bij je zoekt. Hij of zij zal dan met je willen afspreken.

De periode dat jullie geen contact hebben, kunnen jullie gebruiken om de emoties wat af te laten koelen. Jullie kunnen dan alles op een rijtje zetten en de situatie weer wat luchtiger bekijken.

Geen seks met je ex

Als je graag weer een relatie met je ex wilt dan is het zinvol om de komende tijd even geen seks met je ex te hebben. In ieder geval niet in de eerste maand na de relatiebreuk.

Er zijn mensen die vroeger een relatie met elkaar hebben gehad en nog seks hebben met elkaar. Dit is niet zo vreemd, want je weet precies van elkaar wat de ander lekker vindt. Het is vertrouwd om seks met je ex te hebben. Het is dus heel erg verleidelijk om seks met je ex te hebben, maar doe het toch maar niet. Ook al is het lastig, onderdruk de behoefte hieraan.

Spreek na de maand contact een paar keer met je ex af en probeer dan de seksuele spanning tussen jullie te vergroten. Als er nog steeds een spanning tussen jullie hangt, dan wordt het ook veel gemakkelijker om je ex weer voor je te winnen. Dit komt, omdat seks een belangrijk onderdeel is van een relatie.

Vrienden blijven met je ex

Misschien heeft je ex aangegeven dat hij of zij vrienden met je wilt blijven. Dit kan misschien lastig zijn voor je, omdat jij nog gevoelens voor hem of haar hebt. Stem er toch maar mee in.

Zorg er dan wel voor dat er een seksuele spanning tussen jullie inhangt als jullie elkaar zien. Vrienden hebben geen seks met elkaar. In een vriendschap is er geen sprake van een seksuele spanning. Bij stelletjes is dit wel zo. Als je ervoor zorgt dat de seksuele spanning tussen jullie steeds groter wordt dan is de kans groot dat je ex jou ook weer graag terug wilt.

Categorie: Ex Terug