Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Zo Win Je Je Ex Terug Met Liefdes Smsjes!

Is het uit met je ex, maar wil je hem of haar heel graag terug? Dan kan je je ex terug krijgen met liefdes smsjes. Het kan helpen om je ex weer voor je te winnen met liefdes smsjes. Het versturen van liefdes sms’jes is vooral erg handig als je het moeilijk vindt om het direct tegen je ex te zeggen dat je hem of haar vreselijk mist.

Met een of meerdere liefdes sms’jes trek je weer de aandacht van je ex zonder dat je dan direct contact hebt met hem of haar. Je laat zo op een subtiele manier weten dat je nog steeds aan hem of haar denkt.

De soort liefdes smsjes die je stuurt hangt er weer van af of je ex een man of een vrouw is.

Liefdes sms’jes voor haar

Als man kun je je ex sms’jes sturen die haar het gevoel geven dat jij de touwtjes in handen hebt. Vrouwen vallen namelijk op mannen die de leiding nemen. De meeste vrouwen zijn emotioneler dan mannen. Als jouw ex dit ook is, dan kun je dus op haar gevoel inspelen. Trigger haar met emotionele woorden en wek haar nieuwsgierigheid met sms’jes als:

“Ik blijf maar denken aan…”. Zij wil dan natuurlijk heel graag weten waar je aan denkt. Als ze dit vraagt, stuur haar dan weer een sms terug als “Hoe lief je lacht”, “Hoe mooi je bent”,  “Hoe schattig je slaapt” of “Hoe fijn ik het vind als je tegen me aanligt.”

Liefdes sms’jes voor een man

Als vrouw trek je vooral de aandacht van je ex door hem het gevoel te laten geven dat hij de leider is. Het gros van de mannen is minder emotioneel dan vrouwen. Het helpt vooral als je hem een sms’je stuurt dat hem visueel triggert. Je wekt zijn aandacht en nieuwsgierigheid door hem liefdes sms’jes te sturen als:

“Ik blijf maar denken aan…” of  “Weet je ook nog toen we samen waren en…”

Hij vraagt zich dan natuurlijk af waarover je het hebt en zal je meteen een sms’je terug sturen met de vraag wat je bedoelt. Stuur hem dan weer een liefdes sms waarmee je laat merken dat je om hem geeft en hem waardeert. Antwoord bijvoorbeeld “Je me een veilig gevoel gaf” of “Hoe veilig en fijn ik me bij je voel”. Je kunt je sms’jes nog ietsje spannender maken door een antwoord te geven als: “Hoe fijn ik me voel als ik naar je kijk” of “Hoe fijn ik me voel als je bij me bent”.

Door hem zulke soort liefdes sms’jes te sturen geef je hem het gevoel dat hij de touwtjes in handen heeft. Dit is iets dat hij graag voelt.

Wek nog meer nieuwsgierigheid op

Hebben jullie weer sms-contact? Laat dan na een aantal liefdes sms’jes eventjes niets meer van je horen. Door dit te doen wordt je ex waarschijnlijk alleen maar nieuwsgieriger. Hij of zij zal zich dan gaan afvragen waarom je ineens geef sms’jes verstuurt. De kans is dan aanwezig dat je ex jou zelf contact met je opneemt. Wanneer je ex dit doet, dan is dit een goed teken. Dit betekent namelijk dat hij of zij ook nog aan je denkt.

Wees geduldig

Heb je je ex een sms’je verstuurd, maar heb je nog geen berichtje terug gehad? Verlies dan niet je geduld, maar wacht even af. Bestook hem of haar dus niet gelijk met nog meer sms’jes. Het zou namelijk heel goed kunnen dat je ex even moet nadenken wat hij of zij terug moet sturen. Laat de moed dus niet zakken en wacht gewoon geduldig af tot je een reactie krijgt.

Eigenlijk kan je het sturen van liefdes sms’jes zien als weer een eerste poging tot contact tussen jullie. Als jullie al een paar dagen sms’en dan wordt het veel makkelijker om weer toenadering te zoeken en hem of haar te bellen. Je merkt dan al snel of hij of zij het ook nog ziet zitten tussen jullie. Als dit het geval is, dan kunnen jullie snel weer een date plannen.

Categorie: Ex Terug