Web Analytics

Ex Terugwinnen

Zo snel mogelijk je ex terug krijgen!

Volg Deze 3 Stappen Om Je Ex Terug Te Winnen

Hoe je je ex opnieuw kan veroveren als je een breuk hebt gehad dat je niet hebt gewild is vaak je eerste vraag.

Het beste advies om dit te bereiken is met geduld en een stappenplan dat je kan volgen, om het het beste aan te pakken.

Lees hier eens meer over in het artikel 10 tips om je ex snel terug te krijgen.

Fase 1: Verwerk snel je liefdesverdriet op korte termijn

Je ex terugwinnen kan in het begin al je doel zijn geweest vanaf het eerste moment dat het uit is. Maarja de paniek en het idee alleen al dat je je ex nu terug wilt hebben, is nou het ding dat niet zo gemakkelijk is.

Maar wat al de mannen en vrouwen altijd wel zeggen die de ex hebben teruggewonnen is hetzelfde. Zij hadden de ex gedumpt omdat zij vreemd waren gegaan, zware ruzie hadden gekregen of dat het gevoel weg was.

Het terugwinnen van hun geliefde ex is gedaan om zij niet hadden geluisterd naar de emoties van de eerste paar weken maar gewoon rustig gingen nadenken en een stappenplan volgden.

De “Ex Terug Methode” is zo’n stappenplan dat je kunt volgen, maar er staat wel meer hieronder wat ik je wil vertellen.

Fase 2: Krijg een positievere instelling over jezelf

Als je echt een kans wilt krijgen om je geliefde ex terug te winnen moet je de eerste tijd geen contact opnemen met hem. Ookal heb je de drang er wel naartoe.

Dit is waarschijnlijk erg lastig, een glimlach en een goede positieve instelling zullen je verder wel op pad helpen. Als je er zeker van bent dat jij je ex wilt gaan terugwinnen is het zeer belangrijk dat je,in ieder geval naar de buitenwereld toe, je emoties onder controle moet hebben en houden.

Niet iedereen zou het aan je moeten kunnen zien. Dit is wel erg belangrijk omdat je niet iemand wilt zijn die constant teleurgesteld wil zijn in het leven. Je wilt juist zijn zoals je vroeger toen je wat jonger was- toen het nog maar net aan was (vers) tussen jullie.

Die blijdschap en liefde die in jullie zat destijds. De kans is tamelijk erg groot dat je toen niet leek op iemand met liefdesverdriet en veel aantrekkelijker was.Veelal ook door je houding. Leer hier eens meer over het sterker worden en het proces te verwerken van liefdesverdriet.

Fase 3: Terug naar het eerste begin

Weet je nog hoe je was in den beginne vlak voordat je verliefd op elkaar was geworden? duik diep in de gedachtes van hoe je op dat moment was. Omdat je graag je ex weer terug wilt winnen. Moet je de persoon weer zijn op wie hij/zij verliefd was geworden.

Zoals je vast wel weet is dat je je ex niet zou kunnen versieren in de huidige staat van hoe je nu bent.

Tijdens de tijd die jullie samen hadden, hebben jullie elkaar leren kennen en ook de goede en slechte kanten van elkaar ontdekt.In de eerste periode moet er vast wel iets zijn geweest dat voor je ex aantrekkelijk was. Om je ex terug te krijgen, moet je die vroegere persoon weer zijn. Toon blijheid en blijf ontspannen.

Als jij jezelf eens gaat afvragen van hoe je je ex vriend/vriendin weer verliefd op je zou kunnen laten worden, moet je eens diep graven naar jezelf.

Een goed iets om mee te beginnen is niet huilen maar lachen en gewoon iedereen laten weten dat je de oude weer bent, zo ook als je er helemaal zelf nog niet zo van overtuigd bent van dit alles! Probeer het eens te faken dat is misschien niet zo makkelijk maar het is wel een houding die je eerst zou kunnen aannemen.

Voor de complete methodes kan je de link over boeken die ons geholpen hebben lezen en volgen. Ik hoop dat je er wat wijzer van wordt om snel je ex weer bij je te hebben!

Hier zijn wat reviews over het eboek “Ex Terug Methode”

“Het eboek heeft mij fantastisch veel inzichten gegeven en nu na 3,5 week ben ik terug bij mijn ex. Super bedankt Edwin!”

“Ontzettend bedankt voor deze methode! Ik heb mijn vriend terug en ik weet bijna wel zeker dat hij nu ook bij me blijft. Je bent een held voor mensen die het moeilijk hebben tijdens het verbreken van een relatie en geen idee hebben wat ze moeten doen. Nogmaals, bedankt!”

“Hey edwin, je methode werkt! Na een paar weken rustig te blijven, zei ik tegen haar dat we vrienden kunnen worden, en nu geeft ze me een nieuwe kans om me te leren kennen, en als ik oplet op de signalen dan vind ik de juiste tijd om haar weer uit te vragen… bedankt edwin!”

Ik raadt je dus  ook wel ten zeerste aan om het boek te kopen.

Categorie: Ex Terug

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*